03. Jūnijs 2015, 11:30
Nomainīju audio 20 kasetnieku pret comand ntg1 w211jam. Viss forši aux in , ekrāns , dvd, mp3 .. gribās navi.
Ko vajag piepirkt lai strādātu nafigācija ? DVD , Navi bloks , antena ??
Paldies.
03. Jūnijs 2015, 11:30
|
Šo ierakstu izdzēsa
xjs_4 - 03. Jūnijs 2015, 11:31.
Iemesls: dubultieraksts
|
08. Februāris 2018, 17:15
Kur iespējams atjaunot GPS karti uz w211?
Un cik tas maksā?
09. Februāris 2018, 15:41
salventiy rakstīja:Kur iespējams atjaunot GPS karti uz w211?
Un cik tas maksā?
Tavam karte darbojas no DVD. Cena atkarīga no tā par kādu cenu nopirksi jaunāko gadu disku. Var mēģināt novilkt internetā un pēc tam rakstīt uz DVD pašam, bet liels čakars, jo lasītājs niķīgs un grūti neoriģinālo disku piedabūt lasīt. Jāraksta kvalitatīvos diskos un uz maza ātruma + ja nemaldos dvd-r standarta diskā. Bet tas negarantē, ka darbosies. Kaut kad sen atpakaļ man bija izdevies, bet pēc kāda laika atkal sāka nelasīt. Vismaz cilvēks kas nopirka manu auto tā teica, jo pats to nepiedzīvoju. No ss.lv pirātiskos es arī nepirktu, jo kvalitāte arī apšaubāma. Prātīgākais un par saprātīgu cenu varētu būt meklēt ebay kādus pāris gadus vecu, bet oriģinālo.
09. Februāris 2018, 18:02
Artūrs rakstīja:salventiy rakstīja:Kur iespējams atjaunot GPS karti uz w211?
Un cik tas maksā?
Tavam karte darbojas no DVD. Cena atkarīga no tā par kādu cenu nopirksi jaunāko gadu disku. Var mēģināt novilkt internetā un pēc tam rakstīt uz DVD pašam, bet liels čakars, jo lasītājs niķīgs un grūti neoriģinālo disku piedabūt lasīt. Jāraksta kvalitatīvos diskos un uz maza ātruma + ja nemaldos dvd-r standarta diskā. Bet tas negarantē, ka darbosies. Kaut kad sen atpakaļ man bija izdevies, bet pēc kāda laika atkal sāka nelasīt. Vismaz cilvēks kas nopirka manu auto tā teica, jo pats to nepiedzīvoju. No ss.lv pirātiskos es arī nepirktu, jo kvalitāte arī apšaubāma. Prātīgākais un par saprātīgu cenu varētu būt meklēt ebay kādus pāris gadus vecu, bet oriģinālo.
Sapratu.

Biju domājis, ja var kā ar TomTom.

Aizvedi, pārraksta uz jaunāku un miers.
09. Februāris 2018, 20:58
Tas ir jaunākiem MB ar HDD
09. Februāris 2018, 21:02
salventiy rakstīja:Sapratu.

Biju domājis, ja var kā ar TomTom.

Aizvedi, pārraksta uz jaunāku un miers.

Tikai jaunākām comand sistēmām ir iebūvēts datu nesējs, kur glabājas kartes, bet tāpat tur nepieciešams oriģinālais dvd disks, lai iedzītu kartes. Tur jau nopietnāka aizsardzība un pirātisko disku izveide ir daudz sareģžītāka. Man zināma iespēja apiet to ir izņemt ārā cieto disku un 1 pret 1 nokopēt no tāda cietā diska kuram jau jaunās kartes no oriģinālā diska ir ielādētas, vai arī aizņemties uz atjaunošanu no kāda kam tāds dvd disks ir. Manuprāt, pie dīlera arī par saprātīgu cenu tos jaunākos var atjaunot. Lieki piebilst, ka to dvd Tev neviens līdzi nedotu.
09. Februāris 2018, 21:09
W204 gribējām uztaisīt update @Domenikss... pateica ka disks šiem nav un ir jāpērk pašiem ~300Eur
09. Februāris 2018, 22:17
SWAT`s rakstīja:W204 gribējām uztaisīt update @Domenikss... pateica ka disks šiem nav un ir jāpērk pašiem ~300Eur
Manuprāt, Zigmārs teica, ka viņam dīleris piedāvāja update.

Varbūt kaut ko jaucu.
P.S. Es arī labprāt sadraudzētos ar kādu kuram ir pasvaigs disks.
09. Februāris 2018, 22:50
Artūrs rakstīja:Manuprāt, Zigmārs teica, ka viņam dīleris piedāvāja update.

Varbūt kaut ko jaucu.
tikai pirmie 3 gadi ir bezmaksas update.