Publicēt atbildi

Navigācija

29. Decembris 2011, 09:30

28 December 2011 21:31:01 Mizx rakstīja:
Dinamiska tā lieta, tehnika progresē, kartes arī, funkcionalitāte tāpat. Tā ka šonedēļ viens b;us labākais, nākamnedēļ cits var būt labāks.

TomTom tiešām Latvijai nav bijis labākais. Vienu brīdi aktīvi navigāciju lietotāji teica, ka mums piemērotākais ir Becker, bet arī tā jau ir veca informācija.

Tom Tom karšu Latvijas segums ir 60%. Principā tikai galvenie ceļi. Cik esmu interesējies, šie procenti nav mainījušies jau vairākus gadus. Piemēram, LT ir 100%. Bet šis fakts dažkārt nāk par labu TomTom, jo tas vismaz necentīsies tevi izvest caur a. atveri, kā to dažreiz grib IGO.

IGO ir daudz smukāks un daudz labāks karšu segums. Jāsmejas, ka tik labs ceļu segums, ka latgalē rādīja ceļus vietā, kur tie nav bijuši kopš Vērmahta atkāpšanās. Un gribēja pa tiem arī vest. IGO karšu apdeiti tiek izlaisti reizi ceturksnī un Latviju taisa kāds reģionāls provaiders, tāpēc arī dažkārt tiek ieliktas pavisam jaunas ceļu izmaiņas. Tomēr ir dažas izmaiņas, kas nekādi neiekļūst tajās kartēs. Piemēram, tas baisais improvizētais betona aplis uz Jelgavas šosejas jau n-tajā relīzē rādās kā parasts krustojums.

p.s. IGO šodrīd ir pieejamas kartes ar datumu 2011.07. Principā jau drīz varētu nākt 2011.12 (ja tāds ir pēdējais izlaidums šajā gadā).

Re: Navigācija

26. Jūnijs 2013, 23:16

Vajadzīgs padoms par navigāciju - jāatjauno kartes priekš w204, 2008. gads.

Pašķirstot MB forumus, saprotu, ka man ir "COMAND APS with single DVD Drive option 527" un ka nepieciešams pieslēgties ar datoru pie a/m HDD. Vai ir ieteikumi pie kā vērsties?

27. Jūnijs 2013, 07:18

Pamēģini uzzvanīt šiem: http://www.autonavi.lv/

27. Jūnijs 2013, 09:45

Didzis rakstīja:Pamēģini uzzvanīt šiem: http://www.autonavi.lv/

plds. pie viņiem 100 LVL un 3.5h.

17. Jūnijs 2015, 08:54

Kur var dabūt kādu jaunāku navigācijas karšu disku priekš ML w164 (2006.gada) command ar lielo ekrānu? Un cik maksā? Pašlaik man ir oriģinālais disks, kurā nav pārkāk detalizētas kartes un esošā karte ir tikpat veca, kā mašīna, līdz ar to daudz kas ir mainījies. paldies

17. Jūnijs 2015, 08:59

ar Navi diskiem vien būs par maz, tev vajadzēs atjaunināt arī Comand softu. Obligati skaties, lai diski būtu pareizie un derētu Tavam Comand! MLiem pēc 2007. gada jau nāca DVD NTG 2.5, tev būs CD un kaut kas šāds:

http://www.ebay.de/itm/Mercedes-Benz-Navi-CD-Software-APS-50-2013-2014-/131536079778?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item1ea0294ba2

17. Jūnijs 2015, 10:53

Pašreizējais ir DVD, tiešām jaunāka un detalizētāka karte nāks CD? Tam man ir grūti noticēt.
Un kur vislabāk atjaunot to Command softu? Cik maksā?

17. Jūnijs 2015, 13:11

Ja tev ir DVD, tad tev ir Comand APS sistēma. Uz APS 50 bija CD. Bet ML izlaiduma gadi vienalga jāievēro, jo tas softa atsķirības ir lielas. Man uz W164 bija Comand APS ar HDD un NTG 2.5 sistēma. Jaunakās kartes maksāja EUR150.
Publicēt atbildi