Publicēt atbildi

Darts Veiders un TomTom

05. Maijs 2010, 15:04

Man arī nesen iešāvās ideja par navigāciju telefonā. Man ir Samsung S7350 Ultra s un tam itkā ir GPS, tātad tur kaut ko var ielādēt. Tikai nav ne mazākās saprašanas ko. Pašā telefonā ir tikai google maps, bet tur jau nerāda virzienus. :wtf:

Darts Veiders un TomTom

05. Maijs 2010, 15:06

Apple iPhone pakaļdarinājums miniPhone jeb kā tur KA08 tas saucas — viss ir uzreiz virsū, viss strādā un nekādas maksas. Pats telefons arī labs un iegāde izmaksā ap 60 Ls. Lielākais pluss — 2 vienlaicīgi strādājošas SIM kartes. Citādi iPhone funkcijas un dizains nokopēts diezgan precīzi. Lietojams arī ilgākā laikā, nav problēmu ar remontiem, detaļām. Pazīstu laikam jau kādus 6 šāda aparāta lietotājus.

Darts Veiders un TomTom

05. Maijs 2010, 15:13

05 May 2010 16:04:19 Artūrs rakstīja:
Man arī nesen iešāvās ideja par navigāciju telefonā. Man ir Samsung S7350 Ultra s un tam itkā ir GPS, tātad tur kaut ko var ielādēt. Tikai nav ne mazākās saprašanas ko. Pašā telefonā ir tikai google maps, bet tur jau nerāda virzienus. :wtf:

Par šo modeli:
"Kā jau ierasts tālruņiem cenā līdz 200 latiem, arī šis ir aprīkots ar A-GPS tehnoloģiju, kas nozīmē to, ka lietot globālās pozicionēšanas sistēmu varēsim tikai tur, kur ir pieejams 3G vai EDGE datu pārraides pārklājums."

Bankrotēsi, ja sāksi aktīvi izmantot navigāciju ārzemēs. Viena MB cena ir 1,9Ls.

Turklāt izskatās, ka šim ir savs firmware. Google earth ir Java based softs, kas strādā daudzos telefonos. Cik zinu, nav normālu java-based navigācijas softu. Bez tam, ar google earth arī var braukāt kā ar TomTomu. Var ieplānot maršrutu. Nebūs tikai balss navigācijas. Plus vēl izmaksas ārzemēs būs vājprātīgas.

Darts Veiders un TomTom

05. Maijs 2010, 15:15

1,9 LVL ? kur tad tik lēti ?

Bitei ir 4 lvl/MB :super:

Darts Veiders un TomTom

05. Maijs 2010, 15:20

Skaidrs. Tad nav vērts čakarēties ar to visu. Laikam ērtāk, ātrāk un lētāk sanāks nopirkt ierīci, kas kalpo tikai navigācijas mērķim. :)

Darts Veiders un TomTom

05. Maijs 2010, 15:22

05 May 2010 16:15:16 Misters X rakstīja:
1,9 LVL ? kur tad tik lēti ?

Bitei ir 4 lvl/MB :super:

Tu būsi ko sajaucis.
Tele2 cena par 1 MB Latvijā caur telefonu ir ~15 santīmi. Roamingā MB cena ir 1.9ls. Un tās ir šausmas.
Es reiz 10 minūtes pavirināju uz datora 2 lapas, esot ārzemēs un internetu palaižot caur telefonu, un man tas izmaksāja 30 latus.

Darts Veiders un TomTom

05. Maijs 2010, 15:22

Renoir, nav tik traki, tas atkarīgs no konkrētā modeļa. Principā īsts hakeru prieciņš, jo varot viegli uzlikt programmu wifi paroļu laušanai un... internets ir faktiski jebkur.
Ja nu tomēr Tev taisnība par navigācijas izmaksām, tad — tam domātas vairākas SIM kartes. Vismaz dažas valstis vari lietot par patīkamām izmaksām. Pagaidām esmu ievācis atsauksmes par to aparātu visos aspektos, zinu, ka navigācija ir lietota, bet par īpašām izmaksām neviens nekomentēja. Vēl jau jāņem vērā, ka tas ir brutāli pārkopējis iPhone, kas ir stipri virs 200 Ls... Domāju, ka navigācija arī ir sperta, nedomāju, ka konkrētajā aparātā par jebko būtu samaksātas autortiesības vai kas cits...

Attēls
Pēdējo reizi laboja Mizx - 05. Maijs 2010, 15:24, kopā labots 1 reizi.

Darts Veiders un TomTom

05. Maijs 2010, 15:25

Man gan cits stasts ,man uzreiz piedava (go online) jaspiez No ,lai nebut jamaksa par trafiku.
Ta telefons izskatas.
Attēls

Mizx!
Ka izskatas tas pa 60 Ls?
un kadas tiem ir problemas ja tu raksti ka detalas ir?
Vai tu doma 4ehols,ladetajs?

Darts Veiders un TomTom

05. Maijs 2010, 15:26

05 May 2010 16:20:02 Artūrs rakstīja:
Skaidrs. Tad nav vērts čakarēties ar to visu. Laikam ērtāk, ātrāk un lētāk sanāks nopirkt ierīci, kas kalpo tikai navigācijas mērķim. :)

Vai arī nopirkt telefonu, kurā var šo to ieinstalēt no interneta plašajiem krājumiem. :)

Darts Veiders un TomTom

05. Maijs 2010, 15:28

05 May 2010 16:22:16 Renoir rakstīja:
Tu būsi ko sajaucis.

:nono:

Neko neesmu sajaucis. Pēdējā rēķinā par GPRS lietošanu Vācijā- 40 LVL. Lietoju burtiski nedaudz, vajadzēja apskatīties adreses. Aptuveni 10 MB.
Publicēt atbildi