Publicēt atbildi

Navigacija portatīvajā datorā

09. Jūlijs 2009, 12:48

09 July 2009 13:46:49 GatisL rakstīja:
kadi speciali kontakti? man pie visparastaka usb sprauzhas.

Kas pie usb? Antena jā! Kur tu ceļojot lādē portatīvo datoru?

09. Jūlijs 2009, 12:51

no piepipetaja, univesalais vads kaut kads, vacija benzintanka nopirku pa 30 eur, gan jau var atrast letak.

09. Jūlijs 2009, 12:54

09 July 2009 13:51:27 GatisL rakstīja:
no piepipetaja, univesalais vads kaut kads, vacija benzintanka nopirku pa 30 eur, gan jau var atrast letak.

Aha! Šis šķiet ko pātaisīja piepīpētājam, varbūt kļūdos...

09. Jūlijs 2009, 12:57

Var izmantot JS Baltija, MS Autoroute un Mapoint, var izmantot win ce emulatorus un tad palaist piemēram Igo, Pats esmu izmantojis JS Baltija forši. Arī tālbraucējiem esmu licis autoroute un mappoint, ir vēl citas, bet tas jau gaumes lieta. GPS uztvērējus te pat xnetā var nopirkt. Piepīpētājā parasts 12/220v adapteris jāzimanto, arī viss te pat nopērkams.
Pēdējo reizi laboja Maaa - 09. Jūlijs 2009, 12:58, kopā labots 1 reizi.

09. Jūlijs 2009, 13:02

Offtopic: Vakar atkal palietoju gps parasto. Tikai lieks laika čakars lai uzstatītu adresi utt, ja vēl mašīna atstāta uz ielas un jālipina atkal klāt pie vējstikla tā figņa, tad vispār nafig :navsuper: Ārzemēs, protams, cita lieta.

09. Jūlijs 2009, 13:02

Offtopic: Vakar atkal palietoju gps parasto. Tikai lieks laika čakars lai uzstatītu adresi utt, ja vēl mašīna atstāta uz ielas un jālipina atkal klāt pie vējstikla tā figņa, tad vispār nafig :navsuper: Ārzemēs, protams, cita lieta.

09. Jūlijs 2009, 13:20

09 July 2009 13:26:03 Runchuks rakstīja:
Sveiki! Esmu dzirdējis, ka var prtatīvo datoru izmantot navigācijas vietā, bet tam ir nepieciešama speciālā proga un antena... var kāds pastāstīt kaut ko sīkāk..?!? Paldies!

pārāk ķēpīgi. Es tev ieteiktu kādu no modernajiem mob telefoniem - tā navigācija nav ne ar ko sliktāka.

Pats izmantoju Nokia N95 8GB modeli un tajā esošo navi -super, nekā vairāk nevajag ! :) un pat latviski stāsta visu :super:

09. Jūlijs 2009, 13:30

pārāk ķēpīgi. Es tev ieteiktu kādu no modernajiem mob telefoniem - tā navigācija nav ne ar ko sliktāka.

Pats izmantoju Nokia N95 8GB modeli un tajā esošo navi -super, nekā vairāk nevajag ! :) un pat latviski stāsta visu :super:
[/quote]

Portatīvo var izmantot arī kā TV uztvērēju, DVD atskaņotāju, mp3 pleijeri u.t.t... ar telefonu viss nav tik vienkārši! :)

09. Jūlijs 2009, 13:35

Nesen iekš sievas HTC Tytn II iemānīju TomTom pilno (krakoto) versiju ar eiropas karti (arī Latvija ir).
Kopumā nav slikti. Domāju, ka tāds atsevišķs tomtom labāks nav.

Tikai bez auto lādētāja iztikt nevar. Pilnu bateriju apēda 2 stundās.

09. Jūlijs 2009, 15:41

Tagad IGO arī esot priekš Windows Mobile. Viens čoms uz sava HTC uzlika. Iepriekš viņam bija TomTom un šis esot bišku krutāks vizuāli un ātrdarbībā. Latvijas karte tur arī esot pilnīgāka nekā TomTom. Vismaz Saulkrastos viņam tagad rādot ielas tur kur TomTomam bija tukši laukumi.
Publicēt atbildi