Publicēt atbildi

Navigacija portatīvajā datorā

09. Jūlijs 2009, 15:43

no Tom Tom veidīgajiem iesaku Becker

Tom Tom kartes paliek ar garu garu degunu :)

09. Jūlijs 2009, 20:34

IGO8 lietoju ari uz portativa jau labu laiku, ta programa iznaca jau sen, vnk iziet jaunakas kartes, diezgan detalizetas kartes, to pašu programmu lietoju uz pocket pc, vel lietoju ozi explorer, bet ta vairak der prieks orientešnas, bet portativam tev vajadzes raiditajs ka jau teca iepriekš, ir jau protams brižiem saj programai gļuki, rada celu kur ir lauks, bet visuma diezgan laba, atšķiriba no citam tomtom, garmin utt.

09. Jūlijs 2009, 20:58

Viss kas saistīts ar GPS tehnoloģiju, izmantoju jau ilgus, ilgus gadus, un tomēr IGO un OZI palika favorītos. Sākumā tas strādāja uz notes un USB GPS antenu, ko nomainīju uz Nokia LD-3W uztvērēju ( http://www.nokia.lv/meklet-izstradajumu ... ulis-ld-3w), jo patika vienots ar nokia lādētājs, ievērojama akumulatora kapacitāte un bluetooth. Noti nomainīja Pocket PC, kam lieti noderēja tas pats Nokia LD modelis. Beigās Jeepā iemontēju 2 DIN agregātu ar WinCe, uz kura uzliku gan Igo, gan Ozi, gan Atlasu austrumzemēm. Uz Pocketa palika kā rezerve, ja nu pilnpiedziņa pārvēršas par kāju muskuļspēku.
Šodien baigi kavēju tikšanos Latgalē un Igo smuki izveda pa tādiem lauku ceļiem, kur, liekas, šogadsimtu asfalts un apdzīvotas vietas nebūs. Un ietaupīju 45 min. Tā kā kartes Igoam ir OK, cik nu nepieciešams izbraukt ar ielas mašīnām.
Pēdējo reizi laboja Valdis - 09. Jūlijs 2009, 21:05, kopā labots 1 reizi.

21. Jūnijs 2010, 09:04

Tātad vakar tika HTC iebāzts IGO 8.
Īsumā - ahujevaitung. Kartes tādas, ka es pat uz savu māju varu aizbraukt. (TomTom ne tuvu nestāv).
GPS satver arī ļoti ātri. Vispār esmu sajūsmā.

21. Jūnijs 2010, 10:58

Valdi, a ko tu lieto ka aprekinasanas metodi ..man pagaidam sajuta ka visas pa rigu braucot suta tevi uz majam caur pakalju
tas pats igogo

21. Jūnijs 2010, 11:09

Ja močī pa Latviju tad precīzākais manuprāt ir JS Latvija, JS Baltija. Igo pluss, ka valstiņu var astevišķi pielikt, piem jaunāku, Tomtom visa karte jāmaina, ja nu vienīgi map share atjauninājumi. Igo pluss arī ir tas ka to var iemudrīt gandrīz jebkurā ierīcē ar Wince.

21. Jūnijs 2010, 15:50

Es tomtom biju ielicis iekš WindowsMobile6.5. Tā jau aršana ir ārzemēs, kur vispār neko nezini, bet Latvijā tā karte galīgi nekāda. Manā reģionā vairākus ceļus vispār nezina. Mājās un uz darbu sūta caur pakaļu. Daudzas adreses (māju numuri) nav iekšā. Un tā vēl ir jaunākā versija, kuru varēju dabūt pirms gada... Ar IGO baigā starpība.

21. Jūnijs 2010, 15:52

Ar JS Baltija cits stāsts. Karte jau ir ok, bet tā visa padarīšana. Laptops plus GPS (visdrīzāk ar zilo zobu). Baigais jeblaitungs. Priekš navigācijas uz ceļa neērti. Kur to lielo kluci bāzt? Blakus sēdētājam klēpī?

29. Jūlijs 2010, 11:57

možet komu prigoditsa:

http://www.yandexm.ru/
Publicēt atbildi