12. Janvāris 2009, 21:25
Hai! Redzu, ka te pilns ar dāžāda kalibra spečukiem
nu tad pasakiet kas manai navigācijai par kaiti - man ir MB E270 (211), navigācija darbojās tikai kad gaisa temperatūra ārā ir mīnusos - tas ir zem nulles :?, tiko kā plusi, tā viss - "kaput" :?
A nu ka spečuki, ko teiksiet a ???
12. Janvāris 2009, 21:27
kas ar GPS uztvērēju vai kā tur to sauc ?
12. Janvāris 2009, 21:29
Sorry, aizmirsu piebilst, ka "kaput" manā gadījumā nozīmē, ka neatrod satelītus un nevar noteikt atrašanās vietu!!!
12. Janvāris 2009, 21:33
Nu nezinu..., dīleru kompis kļūdas natrod, mēģināju testēt gan tad kad neiiet, gan tad kad darbojās - kļūdu neredz, veči rausta plecus un piedāvā sākt mainīt pēc kārtas ar izslēgšanas metodi, bet tas jau ir pa "dārgo" 8D , neder...
12. Janvāris 2009, 21:34
Nedomāju, ka to virtuāli varēs noteikt. Pašam bija kaut kāda navigācijas ierīce ar tieši šādu defektu. Nācās nest uz servisu, jo pats tur neko nevarēja izdarīt. protams, varbūt kādam ir kādas idejas. Nedomāju, ka antenai vajadzētu tādu dzesēšanu.
12. Janvāris 2009, 21:42
Auto GPS neesmu tuvplānā redzējis, tapēc nezinu īsti kā viņiem ir nodalīts raidītājs (antena) no kompja (sanāk tā kā uztvērējs). Es ieteikti no sākuma viņu vienkārši izraustīt, pārštepselēt (ja to var tāvienkārši izdarīt). Programmatūras defekts tas nevarētu būt, drīzāk fizisks. Varbūt mitrums ticis kkur, un tikai tad kad viņš sasalst, sāk darboties...
12. Janvāris 2009, 21:47
Es to tā, nedaudz no pieredzes ar rokas GPS stacijām. Lai arī labas firmas un dārgi, viņi tāpat nepārtraukti čakarējas - te kontakti nelabi, te uztveramība, te baterijas, te ne nokā neredz satelītus utt.
12. Janvāris 2009, 21:49
Man to nestrādājošo ārējo auto navigāciju vajadzēja slēgāt pa dažādiem režīmiem, dāzreiz aizgāja. Dažreiz ne. Biežāk pat ne. Bet kaut kā veiksmīgi tā strādāja tieši kritiskajās situācijās.
12. Janvāris 2009, 21:50
visai tais sistēmai RESET nevar uztaisīt, mos kkas ar konfigurāciju nav.....
12. Janvāris 2009, 22:23
PAZVANI-26711020 8)