Publicēt atbildi

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:13

[user]6695|RIPS|[/user]:D iisumaa ko tad tu gribi buuveet ...nu tur cik komponentes utt....galvu kaadu ...un nedomaa ka tu nopeerkot nosciiti dargo DLS tev buus baigais troksnis ...kaa jau reizi teicu galvenais nav firma ( sajaa gadiijumaa)..galvenais kaa tu to visu sakomplekteesi ...saskanosi utt!!!...neaizmirsti ka bum bum prasa savu energiju ...taatad normaali buutu likt arii kondensaatoru utt....reku MIZXsmuki tev uzrakstiija par straavas tiiriibu un skaneejumu( iisumaa ...paprastomu!!) ;)

Nu jā... to es jau zinu! :) Bet ar ko tad jāsāk, ja es izdomāju ielikt labu mūziku savā auto? Piemēram galva jau ir... :)

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:15

...nu redzi galva tev ir ...tagad izdomaa cik komponentes tev gribas ( vari atlauties)....uz cik pastuuziem to visu liksi....cik subus liksi...utt

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:18

[user]6695|RIPS|[/user]...nu redzi galva tev ir ...tagad izdomaa cik komponentes tev gribas ( vari atlauties)....uz cik pastuuziem to visu liksi....cik subus liksi...utt

Nu piemēram 3 komponentes katrā pusē, sanāk 6 + 1 subs aizmugurējā plauktā un nu... 3 pastiprinātājus... :) Nu tas ir viegli, variantu daudz... :) Bet tālāk, kā izvēlēties labus skaļruņus un subu?! :)

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:22

...ja naudas nevari atlauties uzreiz daudz ( nosaciiti jo katram savs macina daudzums ) saac ar komponenteem!!!..peisleedz pa taisno bez pastuuza un suba ...pabraukaa paklausies...tad piepeerc pastuuzi ...skana jau mainiisies...un tad subu !!taadaa veidaa tu leenaam apgreidosi savu skanu masiinaa ...var jau arii nopirkt uzreiz visu ( izdomaajot komponentes ,...jau ieprieks)...tacu ir risks ...ja nu tev nepatiks kaa tas skan ( aviss jau instaleets)??...a ja tev nepatiks kaa skan tikai subi ..vai komponentes??utt

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:25

[user]6695|RIPS|[/user]...ja naudas nevari atlauties uzreiz daudz ( nosaciiti jo katram savs macina daudzums ) saac ar komponenteem!!!..peisleedz pa taisno bez pastuuza un suba ...pabraukaa paklausies...tad piepeerc pastuuzi ...skana jau mainiisies...un tad subu !!taadaa veidaa tu leenaam apgreidosi savu skanu masiinaa ...var jau arii nopirkt uzreiz visu ( izdomaajot komponentes ,...jau ieprieks)...tacu ir risks ...ja nu tev nepatiks kaa tas skan ( aviss jau instaleets)??...a ja tev nepatiks kaa skan tikai subi ..vai komponentes??utt

Nu tā būtu pareizi, tikai nu ja man nepatiks, man būs jāpērk citas komponentes??? 8D
Bet tomēr kādas firmas komponentes labāk meklēt, lai katrs skaļrunis būtu ap 100W?

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:27

ja jau tu gribi pa lielo buuveet tad jau varbuut taa: 2 komponentes prieksaa ,2 komponentes aizmuguree,2 subi kastees...uz subiem 2 kanaalu pastiprinaataajs,uz aizmugureejaam komponenteem 2 kan. past.,uz prieksu 2 kan. past....un ja naudas pavisam daudz var uz katru pusi pa pastuuzi!!!

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:32

[user]6695|RIPS|[/user]ja jau tu gribi pa lielo buuveet tad jau varbuut taa: 2 komponentes prieksaa ,2 komponentes aizmuguree,2 subi kastees...uz subiem 2 kanaalu pastiprinaataajs,uz aizmugureejaam komponenteem 2 kan. past.,uz prieksu 2 kan. past....un ja naudas pavisam daudz var uz katru pusi pa pastuuzi!!!

Nu naudas nav daudz... :( Bet viena problēma, Mersim taču starp aizmugurējo benķi un bagažniku bāka taču ir... vai tad tie subi kastēs dos kaut ko? Es domāju aizmugurējā plauktā ielikt vienu subu un divas komponentes... Vai tomēr divus subus vajadzēs? `10... pietiks tur vietas!

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:35

Es ar štukoju cik lielam magnētam tur vietas pietiks!

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:35

...runaajot par komponenteem tad kaa jau teicu ir firmas kas taisa ""miikstu``akustiku un ir kas razo ``cietu ``akustiku ...ALPINA...man atkal ievies uzticiibu ...SPL POWER ACOUSTIC,ROCKFORD FOSGATE,PIONEER(prs vai tsc seerijas)!!...maxaa normaali un arii atbilst tavam muzikaalajam stilam !! ;)

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:37

Kuras firmas skaļruņi ļabi atskaņo Club Basu?
Publicēt atbildi