Publicēt atbildi

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 14:16

[user]25951|Labs|[/user]Nemaz neņirgājies! Man tāds pats Becker un neviens vairs to man nepiespiedīs aizvākt! Parādiet man vēl vienu radio, kas perfekti un bez kropļojumiem (un bez pastiprinātāja) uztver radio SWH Rock līdz pat Saulkrastu robežai!!! Nekādu sprakšķu, šņākoņas un citu sū, kad staciju sāk vairs neķert! Jā, tad vēl tai sistēmai nekādi mobilie tumbās nepīkst un traucējumu NAV! Un sistēma +/- standarta MB oriģinālā, vadi nav aiztikti, nekas nav izolēts vai ekranēts... Ne velti tos maģīšus ideālā stāvoklī pārdod par ~300 EUR, ir pieprasījums!

Mans Pioneer CD velk lidz Saulkrastiem (un pat aiz tiem) SWH bez defektiem un arii nav nekadu :whistle:[/quote]

SWH jā, bet ne SWH Rock. SWH Rock manuprāt tālākā oficiālā apraides robeža ir aptuveni Carnikava / Gauja, tālāk nav paredzēts! 30 km ap raidītāju, bet Saulkrasti ir stipri tālāk...

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 14:20

Ko nozīmē 88.4dB jūtība? Kurš subs ir labāks, kuram ir 88.4 vai 90?

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 14:22

Kādi viedokļi par šo subu? http://www.incar.lv/index.php?op=product&id=72 It kā rakstīts "plaukta" subs, tieši tāds kā man vajag! :) Tikai vai viņš dos normālus basus, klausoties Drum`n`Bass? :)

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 14:22

[user]26014|Roma|[/user]Ko nozīmē 88.4dB jūtība? Kurš subs ir labāks, kuram ir 88.4 vai 90?

Jo jūtīgāks, jo labāk. vajadzētu būt labākai skaņai, mazākiem kropļojumiem. Praktiskā ziņā jūtīgākajiem vajag pievadīt mazāk jaudas, lai dabūtu laukā lielāku troksni, t.i. skaļāku to pasākumu dabūsi īpaši tālu negriežot skaļumu.

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 14:24

[user]379|Mizx|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Ko nozīmē 88.4dB jūtība? Kurš subs ir labāks, kuram ir 88.4 vai 90?

Jo jūtīgāks, jo labāk. vajadzētu būt labākai skaņai, mazākiem kropļojumiem. Praktiskā ziņā jūtīgākajiem vajag pievadīt mazāk jaudas, lai dabūtu laukā lielāku troksni, t.i. skaļāku to pasākumu dabūsi īpaši tālu negriežot skaļumu.

A, paldies! Tad jau būs 90dB, tad būs labāk, ja?

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 14:28

Mn arii ir Pioneer, swh rock beidz skanet kadi 15-20 km pirms salacgrivas!!! hmm labais 8D

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 14:35

A ko nozimē "lieliski piemērots nelielām portētām kastēm"?
Kāds nevar man lūdzu pateikt kādu labāk paņemt subu, ja es gribu ielikt viņu aizmugurējā paluktā un gribu sansiegt tādu reālu "gaisa" basu, kad vienkārši ausis ciet no tā...

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 14:50

...mazlitraazas suba kaste!!..ja gribi ka suupo tevi tad jau ..tev vajag 2 gab.saadus subus ...veel neaizmirsti to ka muzika kuru tu klausies ir diezgan asa...a DLS ir diezgan klasiska un miiksta skana....varbuut labaak mekleet nevis 12`` bet gan 10`` un amiisu firmas ..viniem kaa parasti akustika ir diezgan cieta!!!...kaa piemeers SPL...vai ROCKFORD FOSGATE(sitas vispaar pumpee ne pa jokam!!)

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 14:54

[user]6695|RIPS|[/user]...mazlitraazas suba kaste!!..ja gribi ka suupo tevi tad jau ..tev vajag 2 gab.saadus subus ...veel neaizmirsti to ka muzika kuru tu klausies ir diezgan asa...a DLS ir diezgan klasiska un miiksta skana....varbuut labaak mekleet nevis 12`` bet gan 10`` un amiisu firmas ..viniem kaa parasti akustika ir diezgan cieta!!!...kaa piemeers SPL...vai ROCKFORD FOSGATE(sitas vispaar pumpee ne pa jokam!!)

O! Nu vo... man tieši vajag tādu, kurš pumpē ne pa jokam! ;) A internetā var kaut kur apskatīt tādas krutās firmas? Un man laikam tikai vienam pietiks vietas aizmugurējā plauktā!

Mūzika manā MB

28. Maijs 2005, 15:10

:D iisumaa ko tad tu gribi buuveet ...nu tur cik komponentes utt....galvu kaadu ...un nedomaa ka tu nopeerkot nosciiti dargo DLS tev buus baigais troksnis ...kaa jau reizi teicu galvenais nav firma ( sajaa gadiijumaa)..galvenais kaa tu to visu sakomplekteesi ...saskanosi utt!!!...neaizmirsti ka bum bum prasa savu energiju ...taatad normaali buutu likt arii kondensaatoru utt....reku MIZXsmuki tev uzrakstiija par straavas tiiriibu un skaneejumu( iisumaa ...paprastomu!!) ;)
Publicēt atbildi