16. Novembris 2005, 23:17
[user]49776|aicis|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Bet no materiāliem taču arī ir atkarīga skaņa, vai ne? Bet nu nebūs slikti, ja iztaisīt no putuplasta, izmantojot finieri pamatam?
laikam :banghead: , Tu putuplastu esi kaadreiz apstraadaajis? Beidz fantazeet, negribi tik daudz cakareeties un panaakt norm. efektu ,njem putas!
17. Novembris 2005, 01:42
Bet labāk piekrāj naudu, un aizbrauc uz gti auto. Ieliec normālus mid bassus un pīkstuļus, ja ir laba galva tb. maģis, tad skanējumam ir jābū pietiekami labam bez nekādiem subwooferiem. :!
Iesaku likt Phase karbona sērijas skaļruņus.
07. Februāris 2007, 10:04
Kādam nav kāda vieta zināma vai cilvēks kurš varētu kvalitatīvi priekšējām durvīm uztaisīt podiumus.....
Protams ir INCAR un vēl dažas vietas, bet tur cenas ir attiecīgas kantora nosaukumam!
07. Februāris 2007, 10:05
pameklē citos topikos par audio...ja nemaldos topikā par audio priekš C124......tur bija kontakti
07. Februāris 2007, 11:33
kapēc pats negribi uztaisīt? interesanta nodarbošanās... vienus esmu uztaisījis, patreiz taisu pašreizējam auto, iepatikās.... Mersim par cik apšivka ir taisna tas ir salīdzinoši vienkārši....
07. Februāris 2007, 12:05
[user]83747|pinguin|[/user]kapēc pats negribi uztaisīt? interesanta nodarbošanās... vienus esmu uztaisījis, patreiz taisu pašreizējam auto, iepatikās.... Mersim par cik apšivka ir taisna tas ir salīdzinoši vienkārši....
tad jāiet uz pamācību...
pašam tas tomēr prasa laiku...
07. Februāris 2007, 12:27
bet ja cits taisīs tad tas prasīs naudu, laiks = nauda, tā kā atliek noskaidrot cik maksā tavs laiks. Uztaisīt podiumus maksā 120 Ls, pašam aizies nedēļa ja pāris stundas katru vakaru... Materiālos kādi 10 ls...
07. Februāris 2007, 12:30
http://foto.inbox.lv/birxtc/Podiumišie bija mani pirmie, priekš golfa bija ok, tagat vajag citu izpildījuma līmeni, tapēc taisu pēc citas tehnoloģijas, ar stiklašķiedru un sveķiem, un mākslīgo ādu, lai pieskaņojas salonam...
07. Februāris 2007, 12:33
[user]45272|Rays|[/user]Kādam nav kāda vieta zināma vai cilvēks kurš varētu kvalitatīvi priekšējām durvīm uztaisīt podiumus.....
Protams ir INCAR un vēl dažas vietas, bet tur cenas ir attiecīgas kantora nosaukumam!
esmu pie shiem taisījis (pasen gan), ceiņiki kā sarunā...
http://www.klod-auto.lv/?lang=ru&p=abouttā kantora galvenajam vecim pašam ir balts mersis ar pioneer maga ziimeejumu uz kapota.
16. Aprīlis 2007, 09:16
Nezinu cik šis topiks aktuāls, bet ir man arī neliela pieredze šito lietiņu meistarošanā. Vipār var kombinēt, gan trīsjoslu, gan divjoslu sistēmu. Standarts ir 16 basi, 10 vidi un pīkstuļi, vai 16 basi un pīkstuļi. Katrai sistēmai ir savi + un -. Svarīgi ir lai sistēma pēc iespējas plašāku diapazonu nosedz (20Hz - 20kHz) un lai līkne ir pēc iespējas taisnāka. Tāpēc, ja kaut ko sakarīgu grib uzbūvēt, vispirms jāpapēta dažādu skaļruņu tehniskie parametri, piem. frekvenču diapazons, vēlams no dīlera paprasīt lai parāda konkrētā skaļruņa līkni. Katrā ziņā neiesaku sistēmu pieskaņot salona limitiem, vai mēģināt izmantot kaut kādus nestandarta variantus, ja nezin kā ar tiem aizbāzīs caurumu skaņas diapazonā. Attiecībā uz tumbām, veinnozīmīgi, tā ir smalka lieta, ja gribi labi, jāuztic tiešām labi zināmiem profiņiem, ja gribi lēti un labi, jāčakarējas pašam. Priekš skaļruņa svarīgi ir lai tas būtu pēc iespējas pamatīgāk nostiprināts, tāpēc visāda ausu nokniebšana skaļruņiem nāks tikai par sliktu, ja vien skaļruni nav paredzēts iestiprināt starp metāla riņķiem. Skaņas diapazons (no apm.70Hz līdz pašai augšai) jābūvē priekšā, citādāk sanāk tāds jocīgs koncerts, visi kas spēlā uz smalkākiem instrumentiem un dzied smalkākās balstiņās atrodas priekšā, bet tie kas tuvāk basiem ir aizmugurē, vai teiksim solo ģitāra te priekšā te pakāļā. Es savā autiņā visu pats taisīju, nočikājos pamatīgi. Kā sanāca? Liekas, ka normāli, bet pats sevi objektīvi novērtēt nevaru. Vēl viena piebilde no personīgās pieredzes - sistēmai nekad nav viena vaina, pārbūve ir bezgalīgs process, tāpēc, ja ko sāc, jādomā arī kā turpināsi, tobiš vai ieliktie komponenti kādreiz nebūs jāmet ārā.