27. Maijs 2005, 22:05
holokousa lepnums
27. Maijs 2005, 22:09
Ka sen reiz teica RIPS, :Nav jegas no krutam tumbaam, ja nemaki tas salikt atiecigi ka vajag, var ar no sliktakas kvalitates tumbam preciizi saliekot visu skanes labak, neka taas krutas tumbas: 8)
27. Maijs 2005, 22:11
..KLARION

..labas galvas ...it iipasi jaunaas seerijas ..leeti labi ...tacu patiesiibaa ja nem nopietnu galvu tad tikkai 9 seeriju...un veel sarezgiits menjuuu ...bet ar laiku var pierast
.gif)
...PIJONER ir bagaataaks un vieglaaks lietosanaa!!
27. Maijs 2005, 22:37
[user]6695|RIPS|[/user]..par to BEĶERI tas joks ...vai juus tiesaam juusmojat???!
Nemaz neņirgājies! Man tāds pats Becker un neviens vairs to man nepiespiedīs aizvākt! Parādiet man vēl vienu radio, kas perfekti un bez kropļojumiem (un bez pastiprinātāja) uztver radio SWH Rock līdz pat Saulkrastu robežai!!! Nekādu sprakšķu, šņākoņas un citu sū, kad staciju sāk vairs neķert! Jā, tad vēl tai sistēmai nekādi mobilie tumbās nepīkst un traucējumu NAV! Un sistēma +/- standarta MB oriģinālā, vadi nav aiztikti, nekas nav izolēts vai ekranēts... Ne velti tos maģīšus ideālā stāvoklī pārdod par ~300 EUR, ir pieprasījums!
27. Maijs 2005, 22:51

... par ko tu runaa ??!!...ja tu runaa ka BEKERI vajag pirkt un uz vina baazes taisiit car audio ...tad jautaajumu man vairs nav ....ja tu runaa par to, ka vini labi straada (nevis skan)..tad piekriitu...un piemeeram taadaa masiinaa kaa taveejaa es labpraat arii ieliktu BEKERI nevis CLARIONU VAI PIONIERI...manu praat tas vienkaarsi iederas kopeeja interjeera konceptaa (nu veel labi izskataas MCINTOSH...bet nu taa ir gaumes lieta...BEKERIS ir taads pats kaa AUDIM BOSE(starpcitu kura ir daudz labaaka par BEKERI )...un nobeigumaa ...tas miits par super BEKERI radies tad kad muusu tirguu gandriiz nekaa nebija no normaalaam car audio firmaam!!
27. Maijs 2005, 22:58
Par to, cik tur mīts, cik realitāte, ir grūti teikt. Vispār jau šie ir tā kā soli iepakaļus daudzās lietās, ņemot vērā, ka senāk parasti bija līderi, tā kā iebilst neņemos. Skaņa... Tā jau ir gaumes lieta, varbūt Becker ir ideāli regeja faniem, tiešām neesmu iedziļinājies... Es to vairāk uztveru kā labi zināmu un atzītu klasiku, jā, mazliet arī neuzskatu, ka tai pašai superīgākajai stereosistēmai būtu jābūt automašīnā, kur tomēr ir pietiekami blakustrokšņu, uzmanība jāpievērš 100 citām lietām u.t.t., tā superbaudīšana man noteikti paliks mājas sistēmai, mašīna vienkārši nedrīkst atpalikt un viss.
27. Maijs 2005, 23:22
`` Es to vairāk uztveru kā labi zināmu un atzītu klasiku``...super ...un pilniigi piekriitu!!...domaaju ka ne jau par velti MAX BEKERS taisiija savus radzinus prieks MB( un nedaudz BMW ,PORSCHE)...un veel viniem ir tiesaam laba navigacija ...varbuut ne iipasi progresiiva tacu drosa!!!
28. Maijs 2005, 01:48
Nemaz neņirgājies! Man tāds pats Becker un neviens vairs to man nepiespiedīs aizvākt! Parādiet man vēl vienu radio, kas perfekti un bez kropļojumiem (un bez pastiprinātāja) uztver radio SWH Rock līdz pat Saulkrastu robežai!!! Nekādu sprakšķu, šņākoņas un citu sū, kad staciju sāk vairs neķert! Jā, tad vēl tai sistēmai nekādi mobilie tumbās nepīkst un traucējumu NAV! Un sistēma +/- standarta MB oriģinālā, vadi nav aiztikti, nekas nav izolēts vai ekranēts... Ne velti tos maģīšus ideālā stāvoklī pārdod par ~300 EUR, ir pieprasījums![/quote]
Mans Pioneer CD velk lidz Saulkrastiem (un pat aiz tiem) SWH bez defektiem un arii nav nekadu :whistle:
28. Maijs 2005, 10:16
es kaut ko varbuut nesaprotu, bet vai tad uztveramiiba nav atkariiga no antenas? ja nav antenas, tad to SWH neuztvers ne Becker ne Pioneer ne kaads cits aparaats
28. Maijs 2005, 10:26

...antena uzlabo uztversanu ...tacu pats uztveereejs ir galvaa( magii)...un parasti jo labaaka galva jo labaaks uztvereejs vinai ir... attieciigi arii bez antenas aparaats uztvers taalaak pieejamaas zonas utt....kas attiecas uz BEKERI tad viniem tiesaam tie raadzini ir loti labi ( kaanekaa sii firma razoja raadzinus)...veel loti labi raadzini ir BLAUPUNKTAM,bet ja godiigi tad gandriiz jau visaam firmaam muusdienaas ir tomeer labi uztveereeji jo tas tak ir galvenais ko izmanto cilveeki masiinaa ...protams ir tiiras galvas ,kas domaatas tikai ierakstu atskanosanai tacu taas jau ir pro galvas un daudz taadu nemaz nav !!!RADIO RULZZ