Publicēt atbildi

W201 Audio

25. Marts 2005, 13:45

Starpcitu, es tā padomāju, tas pirmais variants tiešām ir ideāls!!!

Tikai kā tad tur ar to priekšu? Standarta vietās pikstuļus? Un durvīs 1 tumbu? (nu katrā pusē) :) Es pareizi sapratu? Bet aizmugurē tad standarta vietās 3 kanālu tumbas, vai vienkārši basus?

W201 Audio

25. Marts 2005, 13:59

[user]26014|Roma|[/user]Galva man tagad jau stāv Pioneer, tikai nav nekāds kutais, pat MP3 nelasa! Nu bet ja mainīšu visu sistēmu, tad jau laikam arī galvu nomaonīšu! :) (pret Pioneer!!!) :)
A vispār kādas tad labāk firmas ņemt? Nu, tumbas... lai būtu kvalitatīvi un neparāk dārgi!!!

...akustikas firmu ir kaudzeem un katrai ir taa teikt savs zirdzins vieni vairaak orenteejas rokam citi pop muzikai ...vienas firmas razo tikai klasikai ...un ir universaalaas ...te driizaak jaasaak tomeer ar naudas resursu ...ja naudas gribi daudz ielikt tad jaasaktatas dargir gali ja nee tad vidus meeru...leeto galu tev nevajag jo tad taaa buus izmesta nauda ...taadeel ka tavs muzikaalais zanrs ir hause,acid.techno utt....vienkaarsi vinas neizturees slodzi( protams meedz buut izneemumi tacu reti)!!panem pionieri 77 nenozeelosi ..vins ir jau capinieks ...es te nesen redzeeju kaa taadu galvu elika lamborgini ...kuuul!!...a akustiku var spl..leeti labi ,cieti speelee...var herz arii labs ja nauda ir dsl,focal...saaksim tomeer ar naudu!!...vismaz apmeeram tu zini cik gribi izteereet??100ls...500ls...1000ls...kaaa jauteicu kaadam leetaak ir 1000ls a kaadam 100ls!!

W201 Audio

25. Marts 2005, 14:04

[user]26014|Roma|[/user]Starpcitu, es tā padomāju, tas pirmais variants tiešām ir ideāls!!!

Tikai kā tad tur ar to priekšu? Standarta vietās pikstuļus? Un durvīs 1 tumbu? (nu katrā pusē) :) Es pareizi sapratu? Bet aizmugurē tad standarta vietās 3 kanālu tumbas, vai vienkārši basus?

...skaties tev prieksaa buus 2 komponentes(visaskomponentes ir pa paarim) 1 piikstulis+1 mid bass...aizmugureejaas durviis tikai bass...un uz plaukta vai bagaazniekaa vai arii aizmugureejaa benkii(ja tev ir tur padlakotniks)buus subs/i...veel kaadu tu subu liksi freeair vai kastee??

W201 Audio

25. Marts 2005, 14:05

Nu īstenībā es pat nedomāju vēl cik priekš manis ir lēti... :) Nu ja saskaitīt, tad tur tik labām aizmugurējām tumbām aizies kādi 200Ls, vai ne?! Vēl tie podiumi priekšējās durvīs arī ap 50Ls utt. Tātad es laikam to visu likšu pa daļām, ne visu uzreiz! Tāpēc vienalga kādas cenas, kad būs nauda, tad arī ielikšu kaut ko, bet lai tas viss būtu labs!!! Nu es domāju iekļauties kādos 500Ls, tas ir reāli, vai es kaut kādu murgu tagad esmu pateicis?! :D

W201 Audio

25. Marts 2005, 14:09

[user]6695|RIPS|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Starpcitu, es tā padomāju, tas pirmais variants tiešām ir ideāls!!!

...skaties tev prieksaa buus 2 komponentes(visaskomponentes ir pa paarim) 1 piikstulis+1 mid bass...aizmugureejaas durviis tikai bass...un uz plaukta vai bagaazniekaa vai arii aizmugureejaa benkii(ja tev ir tur padlakotniks)buus subs/i...veel kaadu tu subu liksi freeair vai kastee??

A cik tad kopā tumbas man sanāks (vienā pusē), ja vari, uzraksti lūdzu precīzi kur kas stāvēs un cik (aizmugurējās durvīs nelikšu)! Bet par subu, es domāju ka likšu kastē, jo freeair man nav kur likt... Vispār par subu vēl būs jāpadomā, jo padlakotnjiks man nav un starp aizmugurējo sēdekli un bagažnieku ir bāka... Tā ka itkā reāli neder neviens... :? Vai varbūt tas nekas, ka tur ir baka?!

W201 Audio

25. Marts 2005, 14:13

Oij, aizmirsu pateikt, es to cenu (500Ls) domāju bez galvas!!!

W201 Audio

25. Marts 2005, 14:18

...loti mpareizi jaasaak ar galvas iegaadi tas vareetu izmaksaat +-200-300ls...tad nopeerc priekseejaas komponentes(2 komponensu komplektu ar krosoveri...tas ir komplektaa)nu tas var maxaat teiksim no 50-100ls(atkariibaa cik krutu tu vispaar visu gribi uztaisiit)...nu luuk tu jau vari braukaat un baudiit normaalu muzonu... paiet laiks tu piepeerc pastuuzi teiksim 2 kanaalu maxaas apmeeram 70-200ls(jau labs) un subu/s...ja pirksi 10``x2 gab kopaa maxaas +-60-150ls(jau labs) vai nu 12``1 gab.70-100ls...visas cenas es uzrakstiiju apmeeram tas varbuut daargaak ja tu gribeesi daargu sisteemu vai leetaak...veel veelaak ja buus vajadziiba piepirksi basu skalrunus,tacu tad tev buus jaapiepeerk veel pastuuzis 2 kanaalu vai jaanomaina esosais uz 4 kanaalu !!ceru ka tev taas bas skaluni nebuus vajadziigi !!! ;) ...protams ja nauda ir var jau uzreiz uzbuuveet sisteemu tacu peec pieredzes varu teikt ka normaalaakais variants ir leenaa garaa apaudzeet savu car audio...un tas arii ir viss pareizaakais!!

W201 Audio

25. Marts 2005, 14:22

...aa aizmirsu pie visa veel klaat ir jaapieskaita materiaali ...kontakti, vadi,dempfingosanas materiaali,savelceeji,finieris utt....vai arii dot instaleet profiem tas var tavam variantam maxaat +- 100-200 ls skatoties kaads kantoris!! ;)

W201 Audio

25. Marts 2005, 14:27

[user]26014|Roma|[/user]Oij, aizmirsu pateikt, es to cenu (500Ls) domāju bez galvas!!!

...500ls bez galvas tad jau var riktiigi salasiit normaalu muziku taa ka citiem buus zobs uz to!!....un pasam kaifs ;) :D

W201 Audio

25. Marts 2005, 14:51

Nu tad tikai jādabū tā nauda, un jāatrod tieši to, ko vajag! :) Nu ja vasarā kaut kur sanāks pastrādāt, tad gan jau kaut ko labu ielikšu!!! Jo priekš auto man nekad nebija, nav un nebūs žēl naudas!!! :) Varbūt Tev RIPS ir kādi piedāvājumi kur var piestrādāt?! :)
Publicēt atbildi