Publicēt atbildi

W201 Audio

25. Marts 2005, 00:28

...es ir guleet :D .. ja ir interese tad varam malt par muzonu riit kopaa ar ROMU galu galaa ir jaadzird ko vins grib!!!

W201 Audio

25. Marts 2005, 00:31

Nu ja pratiga doama, tad labak rit tad vinjs tiks pie komja

W201 Audio

25. Marts 2005, 01:13

Yeee... Esmu pie datora!!! :D

W201 Audio

25. Marts 2005, 01:17

Jūs te daudz ko esat sarakstījuši, paldies! Bet nu man ir daudz jautājumu par to, jo man tās firmas kaut kā... neko neizsaka! :)
Nu, par cenām... protams, ja var dabūt kaut ko labu par samērā zemākām cenām, protams tad jāņem to! Par kopējo summu vēl neko nezinu, jo tagad vēl tās naudas nav! :(
Mūziku klausos tādu, kur ir BASS!!! :) Man patīk kad viss trīc no tā basa!!! :) Nu Drum`n`Bass, Techno, Electro, Rave utt. Patīk klausīties to mūziku uz MAX, kad jau vienkārši pats nevar izturēt! :) Tāds nu es esmu! :)

W201 Audio

25. Marts 2005, 01:22

Mana ideja vispār ir tāda... Aizmugurē standarta vietās, priekšā standarta vietās, priekšējās durvīs uztaisīt speciālus podiumus, un iebāzt 2 vai nu 1 tumbu, un to pašu aizmugurējās durvīs, nu un protams, labu sabu!!! :) Vai tas būtu normāli? Par visiem tiem pastiprinātājiem nezinu cik vajag, jo tur takš laikam jādomā lai tā skaņa pareizi sadalītos, vai ne?!

W201 Audio

25. Marts 2005, 01:27

MAn jau nu ar patik tads riktigs BASS tik netas tehno un vel kaukads sviets, bet nu skanjulidz galam reti kad griezhu, bet patik ari skalji kauko klausities, bas ir bas, muzika ir muzika, bas nav muzika :P

W201 Audio

25. Marts 2005, 09:00

...nu pirmaam kaartaam es saaktu ar galvu...iegaadaatos labu galvu jo tas ir smadzenu centrs un vinu labaak pirkt labu...otrkaart ja tu klausies taadu muuziku tev nav jeegas aizmugureejaas durviis likt sklrunus jo tuliit aiz aizmugureejaa benka tev buus subs/i ,kas slaapees nost aizmugureejo akustisko fonu....muzika ko tu klausies nav iipasi muzikaala ,taadaa jomaa ka tur nav jaadzird siikas niances taadeel vislabaakais ir instaleet divkomponensu akustiku ...piikstuli var instaleeties uz panela( orginaalajaas vietaas).. vai uz stoikas (atkariibaa no piikstulu speejaam)...midbasus vai basus (atkariibaa no izgatavotaaj firmas piedaavaataa komlekta)var likt uz panela vai uz durviim(jaaskataas kaa ir ar vietu...runaajot par sabu ...var likt pasiivo vai aktiivo ar saveersumu salonaa vai uz kasti ,jo katrs no siem veidiem dod savu skaneejumu ...atklaataaku vai dobjaaku ...ja gribi ka viss triic var ielikt akustiku zem benkiem ..tacu mans ieteikums taa nedariit jo pat rave ,techno utt.muzikaalie zanri nesastaav tikkai no basa ,tur arii ir pamatmotiivs kurs buutu jaadzird....starpcitu saadu muuziku (vismaz liidziigu...hayper hayper..utt)klausaas muusu DOKTOR...vinam w124 staav DLS divkomponentu komplekts +pastuuzis (neatceros kaads 1 kanaala)+subs 8``...un veel kiniitis...kad vins klausaas maz neliekas ...rodas taads spiediens ka denini tirpst ;) ...a panaakts viss ar taateikt minimaaliem liidzekliem!!

W201 Audio

25. Marts 2005, 09:16

...veel piemirsu diezgan svariigu lietu auto skanas un vibraacijas dempfingosanu(troksnu noveersanu)...kaadeel tas vajadziigs ?...ja tu kalusies saadu muuziku tad troksnis kas radiisies saaks drebinaat visus dzelzus

W201 Audio

25. Marts 2005, 09:19

[user]26014|Roma|[/user]Jūs te daudz ko esat sarakstījuši, paldies! Bet nu man ir daudz jautājumu par to, jo man tās firmas kaut kā... neko neizsaka! :)
Nu, par cenām... protams, ja var dabūt kaut ko labu par samērā zemākām cenām, protams tad jāņem to! Par kopējo summu vēl neko nezinu, jo tagad vēl tās naudas nav! :(
Mūziku klausos tādu, kur ir BASS!!! :) Man patīk kad viss trīc no tā basa!!! :) Nu Drum`n`Bass, Techno, Electro, Rave utt. Patīk klausīties to mūziku uz MAX, kad jau vienkārši pats nevar izturēt! :) Tāds nu es esmu! :)

...tikko izlasiiju...kas tiesi tev ir sameeraa zema cena (uz ko tu orienteejies?)...jo kaadam 2000ls ir tikai saakums ...kaadam 200ls

W201 Audio

25. Marts 2005, 11:31

wow... Paldies par tādu infu!!! :) Jā, Doctor`am tiešām laba mūzika stāv, jo pats to izbaudīju 19. martā!!! :)Vot kaut ko līdzīgu gribu arī es! Nu par to kopējo summu es nevaru zināt, cik sanāks, tik sanāks, bet jo mazāk, protams, jo labāk! :)
A, un par galvu! Gribētos kaut kādu Clarion, vai Pioneer, vai nu Alpine! Vai varbūt kaut ko labāku var dabūt?
Publicēt atbildi