Publicēt atbildi

No kā ietekmējas kvalitāte?

02. Septembris 2004, 12:14

Njem par labu ZS, bet aceries to, ka izveeloties audiositeemu sev mashiinaa nekad neklausies taados vaardos kad saka " njem shito, baigi labaa manta, man ljoti patiik kaa vinja skan"utt. Jo katrs cilveeks ar saviem manju orgaaniem uztver lietas pa savam, katrs juut savaadaak un katrs arii dzird savaadaak. Pirms izveelies kaadu audio sisteemu kaartiigi vaig paklausiities konkreetajaa piedaavaajumaa, lai vinja buutu tieshi radiita prieksh tevis un lai vinja skaneetu tieshi taa kaa tev patiik klausiities muuziku. Un veel, kas ir ljoti jaauzmanaas ar audiosisteemas instaleeshanu, taa nav stuures pirskta mainja kuru tu pieliksi shaakaa taa jo savaadaak nemaz vinju nevar pieshteleet. Katram vadam jaabuut smuki salodeetam un nedriikst likt vadus ar preteejiem poliem kopaa. Arii sleedzot pastiprinaataaju klaat jaanjem pareizaa lieluma plusa vadi kaa arii miinusa vaidi lai nebuutu liekas pretestiibas un vadu karshanas. Viens keks ielika par tievu plusa vadu pastiprinaataajam un labi ka viss beidzaas ar vada sakushanu un nelielu duumu maakoni salonaa. Taakaa jaauzmanaas ar shitaam lietaam. Ja pasham nav pietiekamas zinaashanas tad labaak uzticeet shos smalkumus profisionaaljiem un kuri par to peec tam arii nesiis atbildiibu.

02. Septembris 2004, 12:46

sapieri...esmu SZ..... :lol:

no sākuma man bija protams Becker kasešnieks un standarta Pioneer tumbiņas......2000. gadā, strādājot DE, iepatikās Sony Explode MP3 maģīts un to arī paņēmu..tālāk sekoja meklējumi un domas, ko tad man īsti likt klāt...izbraukāju vairākas vietas kā darts utt., bet īsti nepārliecināja....kaut kā tad viens korišs man ieteica Autostudio Brīvības ielā(tagad zem Elkor), aizbraucu pie jamiem, parādīju maģi..tiri piri.....meistars baigi lādzīgais, saka, ko tad es īsti gribot? Vai pats gribu klausīties vai arī pats un lai visi apkārtējie dzird? pēc pārdomām atbildēju, ka pats...tad nu šis man piemeklēja INFINITY elipses un citas labas lietas...izgrieza ārā to plāksni, kur 124. ir aptieciņa, ielika vietā speciāli izgatavotu no laba, resna finiera un apšūtu ar smuku drēbīti, visas priekšas tumbiņas ar iznafigoja utt. Katrā ziņa džeks ņēmās visu dienu un gatavs bija vakarā (pats jau pa dienu ik pa brīdim tur ieskrēju)...kad iekāpu-šis saka-nu davai vrubai.....bļin, manu tā momenta sejas izteiksmi laikam vajadzēja nofoķēt-laimes, izbrīna, pārsteiguma sajaukums 8D

Katrā ziņā juška bija tāda, ka nekādus sabvūferus nevajag, skaņas kvalitāte vairāk nekā pārsteidza un ticiet man, pirmo mēnesi klausījos visā skaļūmā..tāpat neko nezinu par sliktajiem mp3 gabaliem....n uvarbūt man ir labs soft utt. bet nu atšķirību nejūtu .....

02. Septembris 2004, 12:48

nu un visa montāža toreiz un tumbas man izmaksāja ap 230 Ls.......

02. Septembris 2004, 12:55

tu esi normāli ielicis audio pasākumā. vajadzēs kādreiz paklausīties...
salīdzinājumam, jo man nav iekšā nekā lielāka kā rūpnīcā paredzēts... pakaļā mazais pionieris, a priekšā vispār HVZ. Man jau ir divus gadus pietiecis... bet nu jāsalīdzina ir
nepatīk tā doma par finieru likšanu...

02. Septembris 2004, 13:12

sorry par ZS bikinj sajaucu turpmaak centiishos rakstiit SZ. Auto studio es labi zinu straadaa dzeki tiiri neko, pats vienreiz barucu vienu lietu uzstaadiit pie vinjiem. Bet tagad es pac kjemereejos ar audio uzstaadiishanu, protams ka tikai savam auto citu auto neaistieku. INFINITY skan labi, kas tev ir par seeriju REFERENCE? Kaa jau ieprieksh mineeju pats uzstaadiiju tas DLS arii panelja tumbas nahrenizeeju un komponentenes basinieku uzstaadiiju uz mdf podiiumiem prieksheejas durviis un piikstuljus novietoju uz prieksheejaa panelja.skan labi bet prasaas veel iztapseet durvis ar skanjas izolaaciju. Bet Aizmugureejaas tumbas pashlaik iegriezu aizmugureejaa panelii, pashlaik pietiek! sakn tiiri, stingri un bez lieka kropljojuma neskatoties uz to ka vinjas tiek kustinaatas tikai no magjiisha. Bet magjis man arii ir diemzeel SONY, bet par vinju es neesmu diezko iepriecinaats. Kad piesleedzu pionieriiti skanjas kvalitaate bija pavisam cita, krietni labaaka! Taaka turpmaakos plaanos ir jauns cd rcivers un tad jaaliek pastuuzis un arii subis. Tjipa taa!

02. Septembris 2004, 13:23

Jap! laikam Reference, tjipa šitādas...

Attēls

http://images.google.lv/imgres?imgurl=h ... 8%26sa%3DN

02. Septembris 2004, 13:56

jaa tieshi shie arii ir referenc. Labi skaljrunji, tieshaam labi! :)

02. Septembris 2004, 13:59

nja, kad man viņus rādīja un slavēja- biju skeptisks, bet nu parakstījos..un tagad pinīgi nenožēloju! :whistle: Man arī tas maģis ir Sony, Explode CDZ-MP30...bet nu it kā nekropļo skaņu......

02. Septembris 2004, 14:17

kad + ar - sajaukti vietaam, saucaas pretfaaze :)
mana miillaakaa teema un es jau visu nokaveeju :D
ja kas vakar vienu skallruni(Nokia origiinaalies kas naak 3ajiem golfiem 6.5") pretfaazee speciaali ieliku 30w nom bija tam skallrunim,un uz 75w rms vienaa kanaalaa uz pastuuzi uzliku,kaa griezu liidz max taa uzreiz bija PRRRRR, izkusa man spole tam skallrunim,iesaku ,lloti jautrs pasaakums :D :D :D

02. Septembris 2004, 15:02

Kropljo tikai tad kad iegriez par skalju, tad tas ir normaali jo magja jauda naf pietiekama lai tos skaljrunjus taalaak ducinaatu, bet es runaaju par pashu skanjas kvalitaati, nav vija iisti tiira. Piemeeram vokaalu vinjsh neizspeelee tiiri bishinj tas magjis rada taadu kaa aizsmakushu skanju minimaali bet ir juutams un daudzas citas nianses vinjsh arii neizspeelee tik preciizi. Un labi zinu ka taa ir magja vaina, jo kaa jau ieprieksh teicukad biju piesleedzis pionieriiti tad vishi manis mineetie truukumi pazuda un bija daudz patiikamaaks un tiiraaks skaneejums. Ducinaat jau ducina taa sonjka bet vairaak arii neko. Nu taads nu ir man personiigais viedoklis par sho teemu ;)
Publicēt atbildi