01. Oktobris 2008, 23:19
. Kāds pusstops nebūtu pa ļaunu. Un pirts arī :-)
01. Oktobris 2008, 23:20
[user]379|Mizx|[/user]Es vienmēr uzskatīju, ka subs MB bagāžniekā skan slikti līdz vienu reizi izdzirdēju labu skaņu. Tas pats būs par subu roku balstā. Jebkurš nederēs, tur var būt jāmeklē vai jājautā Doctor.
Cik esmu gatavs iztērēt? Cik vajag, lai ir tas, ko gribu. Pagaidām neesmu saņēmis atbilstošu piedāvāumu W107, bet atteikumus ko nopietnu taisīt gan, jo esot ļoti sarežģīts modelis -- nav "telpas" un faktiski nav izvēles skaļruņu izvietojumā.
Elipses nekad un nekur nevar dot labu skaņu, tikai ilūziju,. Tāpat kā tie mūzikas kombani mājās, kuros ir viss. No elipsēm tehniski nav iespējams iegūt lau skaņu. Tas ir kā 4x4 Fiat Punto nosūtīt uz offroad sacensībām -- būs labāk par parstu Fiat, bet citādi... Ne velti elipses tagad izmanto faktiski tikai auto audio, kur vēl ir pieprasījums. To skaņa ir slikta, bet tā kā auto vispār ir trokšņaina lieta, tad tāpēc vēl tiek ražotas. Pilnīgi bezperspektīva lieta.
no nepugai narod svoimi tekstami
puskaj rebjata eksperementirujut,ne vsje ž mogut pozvolitj muzon po princepi poka deņģi nekon4atsa 8)
01. Oktobris 2008, 23:20
01. Oktobris 2008, 23:25
[user]375|Valdis|[/user]jok3rz, nezinu vai biji manījis Doctora dažas bildes no viņa auto. te ir http://www.mbclub.lv/galleries/doctor/
Subs bija iemontēts aizmugurējā benķa roku balstā, ja pareizi atceros. Bass bija ass, patīkams. Ja jau tā baigā interese par to Doctora auto, varu viņam apjautāties, varbūt šis izrāda to. Tā jau Igors baigi komunikabls vecis, un rokas no īstās vietas aug elektronikā un modernās tehnoloģijās. Galvenais li ir pa ko parunāt. Kāds pusstops nebūtu pa ļaunu. Un pirts arī :-)
02. Oktobris 2008, 07:15
.gif)
02. Oktobris 2008, 07:58
[user]2|SZ|[/user]karstasinīgi puiši. Vai tas bija ta vērts ?
Mizx, Elipses- der tiem, kam vajag low cost solution. Un ir diezgan OK![]()
Man reiz bija Infinity Elipses- skanēja smuki.
02. Oktobris 2008, 08:00
02. Oktobris 2008, 08:02
02. Oktobris 2008, 08:05
[user]173655|vabo|[/user]da Ja emu za takije slova to4no jebaļnik v skroju na h...zaslova nado otve4etj,pri4om v živuju a ne nete :x
02. Oktobris 2008, 08:05