Publicēt atbildi

Audio tusiņš!

04. Oktobris 2007, 15:43

[user]6695|RIPS|[/user]pag pag es jau nesaku pie viniem pakot ...nopeerc materiaalu un uz priekshu!!!...i make my job myself!! :D ...bet ja godiigi tad STP ir loti pat OK ...vai arii BRAX pastu !! :lol: un smeeree tik virsuu!!

мне нужен только материал, а устоновить я его и сам могу, руки есть, желание тоже или там есть сложность и ньюансы по установки?!

Audio tusiņš!

04. Oktobris 2007, 15:46

kādu ieinteresētību?

man tur bija šis tas jādara, tak 2as reizes bija neiespējami kko sarunāt par laikiem..

ta meistari brauc no daugavpils, ta mati sāp.... nu i nah tādu kantori :x

ne jau man jāskrien viņam pakaļ, aizbraucu uz citu kantori, kur man visu izdarīja un arī āķi lūpa iemeta

Audio tusiņš!

04. Oktobris 2007, 16:15

[user]108790|Zloj|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user]pag pag es jau nesaku pie viniem pakot ...nopeerc materiaalu un uz priekshu!!!...i make my job myself!! :D ...bet ja godiigi tad STP ir loti pat OK ...vai arii BRAX pastu !! :lol: un smeeree tik virsuu!!

мне нужен только материал, а устоновить я его и сам могу, руки есть, желание тоже или там есть сложность и ньюансы по установки?!

Net nekih sloznost s beig na incar i kupi STP i mozet sto eso!
Necego sloznogo!

Sto budesh stavit?

Audio tusiņš!

04. Oktobris 2007, 16:17

sakiet lūdzu!

kāda diametra tumbas ir w202 priekšējās durvīs un kādas aizmugurējās!

tencinu! :D

Audio tusiņš!

04. Oktobris 2007, 16:21

Paskaties ebay kur tirgo rezerves dalas vai google pameklee...es personigi nezinu

Audio tusiņš!

04. Oktobris 2007, 16:22

un ja maģim nominālā izejas jauda ir 26w x 4 bet max 50w x 4
kādas tumbas labāk (bez pastiprinātāja)
un kā tur bija ar to frekveņču diapazonu?

Audio tusiņš!

04. Oktobris 2007, 16:38

Skatoties cik tev vinas ir prieksa jau, iespejams ka originalasi krosovers kaut kur panelii gul...cik tev prieksaa?
Tik cik ir nominala tik jaudigi ari stradas... respektivi tumbas varbut par 30% jaudigakas bet pec tam pastpirinatjam tadas bus par vaju. tev tiesam vajag taa dariit? Varbut panem mazu stprinataju?

Audio tusiņš!

04. Oktobris 2007, 16:39

re ku paskaties parametrus, bet kā skan vakar dzirdēji :whistle:
http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_tempo.html

Audio tusiņš!

04. Oktobris 2007, 16:40

[user]108790|Zloj|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]
[user]2|SZ|[/user]kopš paklausījos iekš AK77 mūziciņu, vairs nevaru īsti pagulēt naktī.... :whistle: :P

likt es noteikti likšu.

Vo ewe odnogo torknulo :evil:

кто знает где в латвии можно купить материал для звукоизоляций и какие цены на этот материал. Нашел хорошие придложения в москве, но туда не скоро собираюсь.

O,ew odnogo torknulo :evil: Oh už etot ,,vabo,, posadit ves klub na iglu! :evil: :evil: :evil:

Audio tusiņš!

04. Oktobris 2007, 16:43

[user]257768|AK77|[/user]Skatoties cik tev vinas ir prieksa jau, iespejams ka originalasi krosovers kaut kur panelii gul...cik tev prieksaa?
Tik cik ir nominala tik jaudigi ari stradas... respektivi tumbas varbut par 30% jaudigakas bet pec tam pastpirinatjam tadas bus par vaju. tev tiesam vajag taa dariit? Varbut panem mazu stprinataju?

cik zinu no pieredzes man ar sony x-plod fordā tumbas skanēja pietiekami, nenormālos skaļumus man nevajag..atceros, ka fordā skaņu uz max praktiski neklausījos.....ir viens tāds skaļuma līmenis, kad jau sāk palikt grūti braukt, tā nevajag!
a` tas nozīmē, ka man vajag tumbas ar 26w jaudu? :?
tādas takš nav! :D
Publicēt atbildi