29. Augusts 2007, 13:37
Par priekšējā paneļa tumbām skaidrs...piemeklējam 13" tumbas un iemānam iekšā...Un kādas tad likt durvīs un uz aizmugurēja plaukta....Kāda izmēra, jaudas...? Nu tā...lai vienkārši, bez vipen....bet normālu skaņu....Jo pagaidām nekādus subus un pastiprinātājus laikam tomēr nelikšu...
29. Augusts 2007, 13:40
Kapēc nevajag Elipses?
29. Augusts 2007, 13:53
Oriģinālajā vietā neieliksi, a plauktu zāģēt? Nu tāds urlastyle music būs :whistle:
29. Augusts 2007, 13:55
[user]214801|Karluha|[/user]Par priekšējā paneļa tumbām skaidrs...piemeklējam 13" tumbas un iemānam iekšā...Un kādas tad likt durvīs un uz aizmugurēja plaukta....Kāda izmēra, jaudas...? Nu tā...lai vienkārši, bez vipen....bet normālu skaņu....Jo pagaidām nekādus subus un pastiprinātājus laikam tomēr nelikšu...
durvīs nezinu vai Tev tagad vajag - daudz kepas, pamēgini aizmugurējā plauktā uzstādīt 16 vai 17cm un paklausies... (protmas priekšā 13cm) - ja neapmierina, nu tad ārdi durvju apšivku liec iekšā cik vajag... + liec subu ar pastūzi utt
.gif)
- vienmēr jau sāk ar to minimumu, tad iepatīkās un aiziet tā lieta uz jaudīgāku 8D
29. Augusts 2007, 13:57
a par apšivku, doberman minēja, ka viņa MB jau ir iestatīti skaļruņi - varbūt ir vērts pameklēt originālu apšivku šrotos, kur jau ir bijuši domāti skaļruņi - būs smukāk :?
29. Augusts 2007, 13:59
Kā tad,ka būs smukāk. tikai ej nu atrodi tādu, jo šī bija papildus opcija...
29. Augusts 2007, 14:01
Plaukts jau aizmugurē tāpat jāzāģē...tur pat rūpnīcas caurumu nav un nekad nav bijis....nesaprotu, ka viņi no konveijera nolaiduši tādu mašīnu....Lai tā būtu, ielikšu ko aizmugurē, priekšējā panelī un tad domāšu par durvīm...
29. Augusts 2007, 14:04
nu,ja jāzāģē, tad cita lieta :whistle:
29. Augusts 2007, 14:28
A kaads gadiijumaa nezin cik lieli skaljrunji naak kupejai durviis, man arii izraadaas ir kkaadi skaljrunji durviis varbuut ir veerts ielikt jaudiigaakus skaljrunjus un palaist caur pastuuziiti :evil: un veel, bagazhniekaa man ir kkaadas divas kastiites, tie vareetu buut origjinaalie pastuuziishi, vai tas ir kkam citam?
29. Augusts 2007, 14:30
man ir viens oriģinālais pastūzis