Publicēt atbildi

auto magnetolas patstāvīgais +

17. Maijs 2007, 12:58

[user]238909|aldigs|[/user]
[user]40230|xmax|auto magnetolas patstāvīgais +[/user]gribēju pajautāt varbūt kāds ir pievienojis magīti pats...
tāda problēma, nezinu, no kurienes maģītim ņemt patstāvīgo "+",apnika jau visu laiku meklēt radiostacijas no jauna, jo, ja saglabā tās, pietiek izņemt atslēgu no aizdedzes - tā nākošajā reizē viss jāsāk no jauna :blink:
Jau iepriekš paldies :)

Pēc šītā apraksta izskatās, ka ir savienots pastāvīgais+ ar nepastāvīgo, moška vajag vienkārši savienot otrādi (ja tas jau nav izmēģinats) un nebūs nekādi vadi jāvelk?

man škiet kaut ko tādu mēginmāju, savienojot tā nesmuki nodzirksteļoja un man kaut ko ātri vien pazuda tā interese :?

17. Maijs 2007, 13:38

es savējam vilku patstāvīgo plusu priekš pastiprinātāja un pie tā paša vada pieslēdzu arī maģi. tā kā, ja nav slinkums, ievelc vadiņu no akumulatora, smuki to paslēp un viss būs ok! ;)

17. Maijs 2007, 13:58

[user]221196|Juniors|[/user]es savējam vilku patstāvīgo plusu priekš pastiprinātāja un pie tā paša vada pieslēdzu arī maģi. tā kā, ja nav slinkums, ievelc vadiņu no akumulatora, smuki to paslēp un viss būs ok! ;)

Bet tad jau sanāk, ka maģis visu laiku ir pieslēgts :? Podziņas spīdēs arī bez atslēgas. Es savam autiņam esmu atradis pareizos galus un nekādi gļuki nav. :)

17. Maijs 2007, 14:01

[user]221196|Juniors|[/user]es savējam vilku patstāvīgo plusu priekš pastiprinātāja un pie tā paša vada pieslēdzu arī maģi. tā kā, ja nav slinkums, ievelc vadiņu no akumulatora, smuki to paslēp un viss būs ok! ;)

Bet tad jau sanāk, ka maģis visu laiku ir pieslēgts :? Podziņas spīdēs arī bez atslēgas. Es savam autiņam esmu atradis pareizos galus un nekādi gļuki nav. :)

jā taisnība, bez atslēgas maģis spēlēs, bet...
1. maģi izslēdzot tač nekādas gaimas nedeg
2. ejot prom no mašīnas parasti jau panelīti izņem, lai kādam nesakārojās , ja nu vienīgi garāžā stāv :ninja:

17. Maijs 2007, 14:04

[user]40230|xmax|auto magnetolas patstāvīgais +[/user]gribēju pajautāt varbūt kāds ir pievienojis magīti pats...
tāda problēma, nezinu, no kurienes maģītim ņemt patstāvīgo "+",apnika jau visu laiku meklēt radiostacijas no jauna, jo, ja saglabā tās, pietiek izņemt atslēgu no aizdedzes - tā nākošajā reizē viss jāsāk no jauna :blink:
Jau iepriekš paldies :)

Pēc šītā apraksta izskatās, ka ir savienots pastāvīgais+ ar nepastāvīgo, moška vajag vienkārši savienot otrādi (ja tas jau nav izmēģinats) un nebūs nekādi vadi jāvelk?

Dzeltenam ir jābūt patstāvīgi (Permanent 12V) +12V, Sarkanais (Ignition) - aizdedze (spriegums parādās, kad aizdedze ieslēgta), Oranžs (Illumination) - spriegums, kad tuvās gaismas ieslēgtas. Melns - masa. Uz īso salikt neko nevar, ja krāsas atpazīsti. Galvenais melno neliec kaut kur kur ir + un tur kur +, turi tālāk no metāla korpusiem. :D
Rezultātā tiek iegūts - atmiņa nepazūd, ieslēdzot/izslēdzot aizdedzi ieslēdzas/izslēdzas radio, ieslēdzot/izslēdzot gaismas - paliek tumšāks/gaišāks displejs. Vadu velkot no aķa, drošinātāju likt turpat aķa tuvumā, ja neesi pažarnieks. Bet servisā par 5Ls toča saliks
Kad šis minimums ir salikts, var justies kā cilvēks 20 gadsimtā :D

17. Maijs 2007, 14:37

Vispār jau uz vadu krāsu droši paļauties nevar, labāk patestēt, jo masa var būt arī brūna un tiem+ var būt visās iespējamās krāsās un vēl ar strīpiņām. Bet par vada vilkšanu no aķa, kur ir jēga :? Ja jau pastāvigais+ ir, vienkārši split un viss :whistle: Atliek tikai pārbaudīt drošinātāju, ja kāds tur ar šķērēm jau nav ielīdis, tad + jābūt.

17. Maijs 2007, 15:34

[user]238909|aldigs|[/user]Vispār jau uz vadu krāsu droši paļauties nevar, labāk patestēt, jo masa var būt arī brūna un tiem+ var būt visās iespējamās krāsās un vēl ar strīpiņām. Bet par vada vilkšanu no aķa, kur ir jēga :? Ja jau pastāvigais+ ir, vienkārši split un viss :whistle: Atliek tikai pārbaudīt drošinātāju, ja kāds tur ar šķērēm jau nav ielīdis, tad + jābūt.

Vadam no aķa ir jēga,jo tagad ka parasti atskaņotajiem RMS jauda ir no 15-27 W uz kanālu(uz pilnu klapi viņš patēre ap 15 A,salidzinot ar starteri 30A drošnātais) un ja uzliek 4.pareizās tumbas ar 0,75 kv/cm vadu nepietiek,kā parasti sāk līdzi mirgot viss kas ir uz paneļa.Tu jau pastūzi neslēdz klāt pie azmugures gabarīt gaismām :ninja:

17. Maijs 2007, 16:16

[user]173655|vabo|[/user]
[user]238909|aldigs|[/user]Vispār jau uz vadu krāsu droši paļauties nevar, labāk patestēt, jo masa var būt arī brūna un tiem+ var būt visās iespējamās krāsās un vēl ar strīpiņām. Bet par vada vilkšanu no aķa, kur ir jēga :? Ja jau pastāvigais+ ir, vienkārši split un viss :whistle: Atliek tikai pārbaudīt drošinātāju, ja kāds tur ar šķērēm jau nav ielīdis, tad + jābūt.

Vadam no aķa ir jēga,jo tagad ka parasti atskaņotajiem RMS jauda ir no 15-27 W uz kanālu(uz pilnu klapi viņš patēre ap 15 A,salidzinot ar starteri 30A drošnātais) un ja uzliek 4.pareizās tumbas ar 0,75 kv/cm vadu nepietiek,kā parasti sāk līdzi mirgot viss kas ir uz paneļa.Tu jau pastūzi neslēdz klāt pie azmugures gabarīt gaismām :ninja:

Nu ja neliek ārējos pastūžus, tad jau jā.

17. Maijs 2007, 22:42

[user]40230|xmax|[/user]

jā taisnība, bez atslēgas maģis spēlēs, bet...
1. maģi izslēdzot tač nekādas gaimas nedeg
2. ejot prom no mašīnas parasti jau panelīti izņem, lai kādam nesakārojās , ja nu vienīgi garāžā stāv :ninja:

Maģiem ir "remote" vadiņš, tā kā nekas tur nespīd! :) :P

18. Maijs 2007, 07:02

nu tā, vakar šos vadus savedu kārtībā, kā jau minēja "aldigs", uz veco mašīnu vadiem labāk nepaļauties, jo var sanākt 8D un pēc "Intara" padoma atradu pastāvīgo + mašīnāi tas bija sarkanā krāsā, un dzeltenā bija vads no aizdedzes atslēgas. Vso stocnostju na oborot :lol: Nu ta beidzot varu klausīties savas radiostacijas un klausīteis mp3 diskus bez problēmām :)
vēlreiz paldies! ;)
Publicēt atbildi