Publicēt atbildi

MB magnetola un telefons

29. Jūlijs 2006, 22:25

Nomēģini pārbaudīt tas neatmaksāsies es to zinu

MB magnetola un telefons

30. Jūlijs 2006, 03:52

[user]156395|Nompelis|[/user]
[user]162972|aldjuha|[/user]
[user]156395|Nompelis|[/user]Sveiki, ``topiņa aktīvisti``!
Kad iegādājos MB, 1993.gada, S350,viņam iekšā bija telefona klausule un aizmugurē (bagāžniekā), viņam domāta-atbilstoša kaste. Stāstīja man cilvēciņi , ka tas pie mums nedarbojas,tāda nevajadzīga ``fīča``. Izņēmu to visu ārā. Kādu laiciņu atpakaļ satiku paziņu ar BMW, ar jaunāka gada gājuma a/m, viņam līdzīgs pasākums stāv iekšā, un pat strādājot. Vajagot tikai ielikt karti, un uz priekšu....
Kas zin, kā tur ir, vai ir vērts likt atpakaļ un saspringt ar šo jautājumu? Stāvēja, precīzi neatceros (tagad manta pagrabā ), laikam `` FĪLIPS``

Nevajadzēja raut ārā kasti. Nedarbojās tad, kad te nebija GSM bet bija NMT. man paziņam 92 gada mersī bagāžniekā viss strāda :! .

Sāku atcerēties, ka tas aparāts kopā salikts izskatās tieši tāds, kā tas, ar ko skūtie vīriņi, ar zemām pierēm staigāja 90-tos gados. Čemodāns ar klausuli- , bet tajā laikā Latvijā bija NMT. Kā lai pārbauda ar iespējams mazākiem tēriņiem?

Jau iepriekš minēju, ka tā kaste strādā. Vācija nav bijis NMT (kas būtība ir rācija, bez sim kartes- nordic mobile phone), bet GSM. Ja ir vieta sim kartei this is GSM. Ieliec kasti un ieliec savu sim karti - it`s easy;)
Publicēt atbildi