Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 42 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: grūtā izvēle ...padomi?
AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2005, 20:04 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
Es nesem nopirku Pioneer DEH - 4700MP, man patiik, kalpo godam, iespeeju ar pietiekami.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2005, 20:47 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...spriezot peec cenas taa nav mazaa klase tas jau ir REFERECE :)...par firmaam...ja esi iistens klsiskaas muuzikas fans(nosaciiti) ...tad iesaku PIONEER...vinam taa skaneesana taada maigaaka (protams veel jau jaaskataas kaada buus paareejaa instalaacija)...ja esi taads aktiivaas muuzikas piekriteejs tad iesaku ALPINE...par SONY neko neteiksu (ne slikti ne labi ...nekaa)...KENWOOD...taa jau ir gaumes lieta ..tiem kam patiik sis dizains ,maska utt.(ja nem tad pasu daargaako galu,bet es padomaatu tomeer)......JVCsie peedeejaa laikaa saaka baigi spiest uz tehnologijaam kas peec manaam domaam nav vajadziigas normaaalai galvai(vecie 9 seerijnieki bija gan labi ..un veel ar piesleeguma iespeeejaam no prieksas ,kas jau tajaa laikaa laava piesleegt tik aktuaalo tagad I-PODu,bet tas bija kaadreiz)...nu iisumaa taa !!varbuut uzraksti ko pasam gribaas ,kaadas ir izveeles normas...nu tur dizains ,piesleegsanas iespeejas utt!!??

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2005, 20:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nu kā jau teicu, nākamais solis būs pasējošu pārējo komponentu izvēle, subs, pastūzis etc... attiecīgi laikam būtu labi, ja maģim būtu tās 3 chinch izejas vai kā viņas tur saucās......pārsvarā šiem manis interesējošiem modeļiem tādas ir, 3.laikam pa tiešo subam, bet neyinu, vai tas ir svarīgi......

patlaban tiešām sliecos uz Kenwood vai Pioneer....Kenwoodam ( vēlāk salikšu bildes) dažiem modeļiem man patīk arī dizains.....

galā jāsanāk kaut cik kvalitatīvai un normālai mūzikai......pārējo komponentu ( tagad neskaitu mahnetolu) un darba izmaksas rēķinu uz 500 Ls, tur kaut kas var labs sanākt?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2005, 21:04 
Eksperts
Lietotāja avatārs

...pag kaut ko es te nicht verstehen!! :lol: ...galva 300ls un peec tam 500ls par paareejo!!??pareizi??...ieliec taas bildes vai labaak uzraksti mod .numurus!!...a kaadaa masiinaa liksi ..kupejaa?vai kas cits ? un cik daudz tu komponentes gribi redzeet masiinaa?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2005, 21:06 
Eksperts
Lietotāja avatārs

:D jautaajums kaadeel negribi ALPINE?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2005, 21:07 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

pareizi saprati 500 Ls par pārējo.... par maz ?

Likšu kupejā, un likšu laikam Latvijā......

vēlos redzēt skaļruņus priekšā ar atsevišķiem pīkstuļiem, aizmugurē lielākus skaļruņus, subs, pastiprinātājs, kas vēl pienāktos? diži liels specs neesmu, tāpēc apskaidrošana man nenāktu par sliktu.....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2005, 21:07 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]:D jautaajums kaadeel negribi ALPINE?

neesmu saskāries nekad ar šo marku?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2005, 21:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

un es klausos visu- atkarībā no noskaņojuma, lūk nokaitina mani Skerams, tad klausos Rammstein, braucu uz darbu rīta agrumā vai esmu sapotēts pret kaut ko- klausos klasisko......

pirms eju uz randiņu- klausos tehno.....un ko man tagad " na po polam razarvatsa? " :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2005, 21:20 
Eksperts
Lietotāja avatārs

aha!!...skaidrs!!,,,,ja kupejaa tad domaaju ka tev vajadzeetu 3 komponensu komplektu(protams ar krosoveru)2 gab pastuuzus un ...vienu vai divus subus ...skatoties peec cik liela blieziena tiecies!...par naudu ...redzi ja gribi lai tas viss buutu forsi un galvenais pareizi ..pirmkaart ir jaapako visa masiina ...un tas maxaa naudu ...kaut gan var arii pats nopakot ar neoriginaaliem materiaaliem +jaabuuvee obligaati postomenti durvju skalruniem..tas arii maxaa ( ja pats netaisi)+ievilksana +smuks noformeejums ...tas kopsummaa maxa normaali...tad veel kaadas komponentes nemsi ...ja galva tev buus laba arii komponentes jaanem no attieciigaas klases...tas maxaa 8D ...nu jau es tevi sabiedeeju!! :D nav jau tas tik traki tacu viss atkariigs no taa ko cilveeks grib redzeet savaa masiinaa!!...jo ir redzeeta taada instalaacija kur nav daudz komponensu tacu ir super noformeejums ,noskanots kaa patiik utt. un tas maxaaja uuuuuuuuuu!!un ir redzeets nesmuki bet skaniigi ...un tas maxaaja leeti!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2005, 10:25 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21
Atbildes: 418
Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
Citēt:
[user]2|SuperZigs|[/user]patreizējiem Beckeriem ir pretīgs sarkans un zils apgaismojums un cena no 1000 eiro......tajā lauciņā vēl pagaidām nekāpšu... :lol:

Paldies dievam,ka viņam nemainās podsvetka..... arī uz dzelteno

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 42 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012