12. Janvāris 2005, 21:39
man te viens choms tikko ieteica piebraukt uz Matiisa ielas kautkaada "kamene", kautkaads liels Kenwood plakaats esot pie boksa, ir kaadas atsauksmes? tas man vienkaarshi 1 min. no maajaam, vispirms tur piebraukshu, cerams dzeki varees ko ieteikt...
Tikko iauto forumos izlasiju, ka tur var buut visdazaadaakas vainas liidz pat generatoram, un sapratu, ka ir ari diezgan izplatiita probleema...
12. Janvāris 2005, 21:58
par to kameni es ar esmu dzirdeejis pozitiivas atsauxmes - pozitiivi domaajoshs personaals ar salidzinoshi pozitiivaam cenaam
12. Janvāris 2005, 23:39
Man fāters strādā Elcorā.Vīnām bija tieši tāda pati problēma!
Pārjauca ģeņģeri utt.Tajā Auto Studio novērs sekas, nevis cēloni.Šķiet,ka tas bija pirmais tāds gadījums,jo meklēja cēloni diezgan ilgi.
Bez materiāliem sanāca ap 25-30LS. Uzlika viņam kaut kādus filtrus un vadus sapina tādā bizītē.Tad tur to polaritāti vai ko pačakarē.
Karoče- nav garantiju,ka vainu atradīs momentā.Ja sadomā turp braukt,tad dod ziņu,pateikšu, no kā jānodod sveiciens meistaram.Moška tas manīs attieksmi
13. Janvāris 2005, 09:31
Reiz tur biju un tiešām labi izrunājos. Bet lietai ir otra puse -- pats neesmu salīdzinājis, bet Kenwood tehnika atpaliekot no konkurentiem, trokšņu līmenis Kenwood pastiprinātājiem ir pat lielāks, kā Radiotehnikas ražojumiem (!!!) u.t.t., tā kā tur rūpīgi jāpaskatās, vai tas ir tas, ko grib pirkt...
13. Janvāris 2005, 11:14
OFF: между прочим "Радиотехника" - это не так плохо. Бывал у них на заводе - имеются очень достойные модели акустики. Правда звуковоспроизводящей аппаратуру они сейчас не делают, насколько я знаю...
13. Janvāris 2005, 11:30
Ražo, ražo! Par tehniku nu tā, strādā, bet tumbas ir augstas kvalitātes, paši ķīnieši lētās sērijas ražo pie sevis, bet dārgās Radiotehnikā. Mackie (profesionālā aparatūra) tumbas te ražo. Ja nemaldos, tad Radiotehnikai ir viena no 2 pasaulē unikālām akustikas laboratorijām, kur teik veikti visi testi... Tagad jau nomainītas visas tumbu sastāvdaļas, ne tik labos vecos skaļruņus aizstājuši ar citur ražotiem u.t.t., tā kā par to kvalitāti šaubīties nedrīkstētu.
13. Janvāris 2005, 11:50
да, лаборатория имеется. я там бывал: закроют тебя в ней и через пару часов с ума сойти можно - абсолютная тишина. и дверь на рельсах, железобетонная, шириной метра полтора..
13. Janvāris 2005, 12:00
[user]857|Metlik|[/user]да, лаборатория имеется. я там бывал: закроют тебя в ней и через пару часов с ума сойти можно - абсолютная тишина. и дверь на рельсах, железобетонная, шириной метра полтора..
Mēģini pakliegt -- galīgi neskan... viss pazūd...
13. Janvāris 2005, 12:18
ага. очень нестандартные ощущения там, внутри
11. Februāris 2005, 16:30
Iespējas variēt ar audio neveicot būtiskas pārbūves, te doti iespējamie izmēri u.t.t.:
http://www.sonymetc.com/fitguide/MERCED ... /MS021.pdf