Publicēt atbildi

No kā ietekmējas kvalitāte?

30. Augusts 2004, 17:09

man gan labi... laacis pa ausiim beerniibaa pastaigaajies :)
192kbps mp3 ir zaibis un no elSpiega brachkas uuberaudio (nakamitchi vai kaa nu tur...) es nemaz taadu megaatshkjiriibu nejuutu... ir savs labums dziivee :P

31. Augusts 2004, 08:22

[user]964|Arsmens|[/user]Piraatiskie diski buutu normaai, ja tie chmo kopeetu origjinaalos diskus, bet shie jau slinki, njem un konvertee mp3 uz cda :pillepalle: Un tur jau vairs nevar buut ne runa par kvalitaati.

Oriģinālos disku grūtāk dabūt nekā mp3, kas ir pilns internets, ja lieto DC++ vai ko līdzīgu. Teoretiski mūziku pirkt vairs nav vērts, BET pārsvarā tie ir mp3 ar 192kbs. Nav jau gluži peļami, bet... bet ... bet... Bija laiks, kad pārsvarā ceļoja 128nieki... tā gan bija pakaļa.
Konkrētu starpību var manīt pat uz radiotehnikas tumbām un pastūža (mājās). Uz kaut cik kvalitatīvas sistēmas var uzreiz manīt atšķirību. Paņemiet kādreiz kādu orģinālo disku un paklausieties pārmīšus ar mp3 192 vai 128kbs. To var perfekti izdarīt uz DVD atskaņotāja, ar noteikumu, ka tas ir pieslēgts pie normālas audio sistēmas... Nevienam nav tāds lācis uzkāpis, lai to nedzirdētu... practice!

31. Augusts 2004, 09:26

Radiotehnikas tumbas velti peļat, tās joprojām ir topā. Samsungi lētās taisa Ķīnā, dārgās te pasūta, Mackie ražo profesionālo aparatūru -- tumbas Radiotehnikā u.t.t..

31. Augusts 2004, 10:59

Tumbas jau tā īsti nepeļu - pats domāju kādreiz nopirkt kādas no jaunajām. Bet tas pastūzis, kas man mētājas mājas, ir švaks. Laikam jau vecums pie vainas, jo dod fonu un šņākoņu. Ja Radiotehnikas tumbas pieliek kārtīgam pastūzim, (es mēģināju ar Technics), rezultāts ir graujošs - stikli dreb un sirds lēkā pa krūtīm. :) vispār skaņa zvērā.

31. Augusts 2004, 11:08

[user]398|Renoir|[/user]Tumbas jau tā īsti nepeļu - pats domāju kādreiz nopirkt kādas no jaunajām. Bet tas pastūzis, kas man mētājas mājas, ir švaks. Laikam jau vecums pie vainas, jo dod fonu un šņākoņu. Ja Radiotehnikas tumbas pieliek kārtīgam pastūzim, (es mēģināju ar Technics), rezultāts ir graujošs - stikli dreb un sirds lēkā pa krūtīm. :) vispār skaņa zvērā.

Pastūži un citas tādas lietas tiešām ne ar ko īpaši labu neizceļas... Šādas krievu tehnikas vienīgais pluss bija normālas ieejas / izejas jebkuram aparātam, pat kadam pārnēsājamam mēslam...

02. Septembris 2004, 09:41

endr4...a Tu vari pateikt, kur tie Yota veči bāzējas?

02. Septembris 2004, 09:48

[user]2|SuperZigs|[/user]endr4...a Tu vari pateikt, kur tie Yota veči bāzējas?

SZ, :google:
www.yota.lv :whistle:

02. Septembris 2004, 09:49

nja, tur man liekas viņiem ir vairākas vietas..... :cry:

02. Septembris 2004, 11:43

Ja runa iet par auto muzaarinju tad ieteiktu labaak veersties pie INCAR vinjsh atrodas aiz mola vienaa shkjeersielinjaa. Dzeki tur piedaavaa labu audiosisteemu un nekad nateiks nekaadu paliidziibu un vienmeer pakonsuultees profesionaalaa liimenii. Vinju piedaavaajumaa ir taadas firmas kaa DLS KICKES un arii kaadu pionieriiti var nograapt. ES no vinjiem nopirku DLS C6 komponent tumbas un 126 koksiaalaas. SKanjas kvalitaate perfekta. Un pa ljoti sakariigiem cipariem. Bet runaajot par YOTU, man ne iipashi piesaista tas kantoris. Negribu teikt ka vinjsh buutu slikts vai kaa tamliidziigi, bet taas leetaas sisteemas manaa uztveree ir zem katras kritikas, ne kvalitaates ne arii baudas no to produktu skaneejuma. Vairaaki dzeki papalji uz shitiem pastiprinaataajiem, kaa vinjus tur sauca TERMINATOR laikam, pilniigs bulshits, deg nost taakaa suudi taapat kaa STELS subji un pastiprinaataaji arii. Nezinu es labaak piemaksaaju 10ls vairaak un nopeerku labu kvalitatiivu mantu. Un runaajot par ZS probleemu ka viss ticamaak, ka vadi ir savienoti nepareizi tas ir magja - un + vadi ir pievienoti preteeji skalrunju - un +. Nu un sliktaakajaa gadiijumaa vareetu buut probleema procesoraa, var gadiities ka meistari ir njeemushie gar tavu magji ir nedaudz salaidushui uz iiso un procesors, iisavienojuma rezuultaataa ir guvis bojaajumu, un tagad dod nepareizus impulsus. Shitaads gadiijums man vienreiz sanaaca ar kenwood magjiiti.

02. Septembris 2004, 11:55

paldies sapieri...... 8)
Publicēt atbildi