Publicēt atbildi

Kas nu kuram

11. Aprīlis 2007, 23:18

man ir dzirde, jo eju muz skolaa, bet man ir pofig :D kaa tas jaaizprot "koaksikalus"? man peec idejas ka tik basi, nesniedzos peec ideaala, ne tuvu tam!

Kas nu kuram

11. Aprīlis 2007, 23:22

http://www.euroshop.lv/auto_audio_video ... _src_1016/ shitas ir laikam kkas taaads, par ko rips domaaja. Tipa shito var bez pastuuzha, pie magja? un es kaa sapratu 2 gabalus vaig? a kas vinjiem basi suudiigi? apgaismojiet mani luudzu

Kas nu kuram

11. Aprīlis 2007, 23:41

[user]214137|RTXs|[/user]man ir dzirde, jo eju muz skolaa, bet man ir pofig :D kaa tas jaaizprot "koaksikalus"? man peec idejas ka tik basi, nesniedzos peec ideaala, ne tuvu tam!

Tev ir dzirde? 8D Oho... :D

Kas nu kuram

12. Aprīlis 2007, 07:24

[user]214137|RTXs|[/user]http://www.euroshop.lv/auto_audio_video/auto_audio_subvuferi/_clarion_src_1016/ shitas ir laikam kkas taaads, par ko rips domaaja. Tipa shito var bez pastuuzha, pie magja? un es kaa sapratu 2 gabalus vaig? a kas vinjiem basi suudiigi? apgaismojiet mani luudzu

:D ...vo es iereecu...tur rakstiits ka shitie ir SUBVUUFERI!!!...par tumbeleem :D ....jaa, protams ka var sleegt pa taisno no galvas!!...tev nevajag 2 gab jo kastee jau ir 2 gab skalrunu!!! :)

Kas nu kuram

12. Aprīlis 2007, 08:54

[user]6695|RIPS|[/user]:D pasuuzis!!!!....koaksikalus liek cileeki kam nav izteeles un dzirdes!!...vai vienkarshi pofig!! :P

ja novietojums ļauj, tad koaksiāļi, piem. tādi kam ir filtri gan uz difuzoru, gan pīkstuli būs labāki par divkomponemtēm - jo izstaro skaņu no viena punkta, līdz ar to mazāka iespēja ka būs kautkādas fāzu nobīdes utt.... :!

Kas nu kuram

12. Aprīlis 2007, 09:12

Man šķiet, ka pinguin apgalvojums ir ar labu teorētisku ideju, bet sliktu praktisko izpildījumu. Pamatproblēma ir ovālā forma, kas it kā sniedz mazas priekšrocības šķietami labāku basu iegūšanai, upurējot virkni citu lietu, ko kompensēt ir grūtāk, kā uzreiz izmantojot dalītus skaļruņus. Es pieturos pie apgalvojuma, ka laba skaņa ir gadījumā, ja:
1) Tā vienkārši ir laba (ar pamatīgu subjektīvisma piedevu);
2) Skaņas avotu atrašanās vietu pēc dzirdes nevar noteikt (šis jau ir viegli ar ausi nosakāms).

Kas nu kuram

12. Aprīlis 2007, 09:16

pag, koaksiāļi jau nav uzreiz ovāli! ovālos koaksiāļus parasti sauc par elipsēm...

Kas nu kuram

12. Aprīlis 2007, 09:22

un dalītiem skaļruņiem nav absolūti nekādu priekšrocību salīdzinājumā ar koaksiāļiem, kā tikai tas, ka lielāka iespēja tos labi novietot.
Piemēram kikpaneļos ielikti, pret klausītāju vērsti midbass un pīkstulis abi blakus, nebūs ne ar ko labāki kā koaksiāļi. pie nosacījuma ka abi varianti ir vienāda kvalitātes līmeņa produkti...

bet par cik 99 % gadījumu midbasu sava izmēra dēļ ir neiespējami vai grūti novietot tā lai vērsuma lenķis būtu pietiekami labs visā frekvenču diapazonā, tad šajā gadījumā dalītie vinnē.

Kas nu kuram

12. Aprīlis 2007, 09:30

[user]83747|pinguin|[/user]pag, koaksiāļi jau nav uzreiz ovāli! ovālos koaksiāļus parasti sauc par elipsēm...

Nu, ar tiem nosaukumiem bardaks, tepat taču tikko RIPs paņirgājās par „subiem”. Saķīmiķot visu vienā ir kā ir. Es uzreiz par elipsēm, jo apaļie varianti ir pārāk atšķirīgi, lai varētu ko labu / sliktu argumentēt.

Kas nu kuram

12. Aprīlis 2007, 09:31

neko Jus nesaprotat!!!!

Galvenais ir IC IC IC....un tā lai braucot no Āgenskalna tevi var dzirdēt jau Pļavniekos!!!!

neizmirstam klabināt visa auto bleķus līdzi :D
Publicēt atbildi