Publicēt atbildi

Nopirkšu Becker magnetolu

04. Jūnijs 2012, 18:25

04 June 2012 18:31:27 SJ rakstīja:
tev tajaa R129 Cd-changeris originalais ir paredzets bagazhniekaa?

varbūt arī ir, bet paša čenžera nav un nekādus vadus arī neesmu manījis. Tāpēc laikam būs sarežģīti to instalēt.

04. Jūnijs 2012, 18:39

čoms tikko zvana:
"есть магнитола, мерседес оригинал с CD, все в полном порядке, сд работает"
35 лс за вот такой.
http://data.motor-talk.de/data/gallerie ... -59862.JPG

приезжаю довольный смотреть, подключили...диск всунули ..DISK ERROR. а так, все работает :D

ну и все :)

04. Jūnijs 2012, 20:58

04 June 2012 16:39:08 vabo rakstīja:
04 June 2012 16:36:00 Papis rakstīja:

30w vienas izejas jauda.
Sarūgtināja, ka nelasa neorģinālos diskus.
NAV TĀDAS JAUDAS!!!!!!!!!!!!!!!!!RMS parasti no 7 līdz 17 Watiem!!!Iegaumējiet to a labāk ar ziļonku pieri sasmērējat.Nero tev palidzība ar audio CD funkciju.
Tieši tā.
Nākamais, W ir tikai viens no parametriem, kas ietekmē kopējo skaļumu, ja skatās tikai pēc W, tad tā tāda krāna pagarināšana vien ir.
Un pēdējais — ja lieto nez no kurienes izvilktus mp3, tad FM modulators kvalitāti nesačakarēs. Kas sačakarēts, tas sačakarēts, sliktāk vairs nebūs. OK, ja modulators pats nav 3 EUR vērts štrunts, no tāda varētu neko daudz negaidīt. Jo labāka aparatūra (kas pati spēj kvalitatīvi izspēlēt visas frekvences), jo mp3 izklausās traģiskāk.

05. Jūnijs 2012, 09:48

Par Becker maģiem:

Labāko /lētāko piedāvājumu Backer maģiem var apskatīties pie leišiem: autogidas vai autoplius. Pats ņemu Kauņa pa 150eur indianapolis pro ar visiem pribambasiem dokumentiem, diskiem un dzelteno apgaismojumu (modelī jāskatās pēdējos ciparus). ceļš protams sadārdzināja cenu, bet es to norakstīju ka ģimenes ekskursiju. Ja esi no Daugavpils tev līdz Utenai vispār nav ko braukt.
Diskus gan mercedes beckeri lasa tikai oriģinālus. jāraksta viszemākā ātruma (es savulaik speciāli pirku veco CD room kurš atbalsta 2X/4X) un jāraksta uz SONY audio balvankam (vismaz man uz tam gāja).

05. Jūnijs 2012, 09:55

05 June 2012 10:48:40 serdar39 rakstīja:
Par Becker maģiem:

Labāko /lētāko piedāvājumu Backer maģiem var apskatīties pie leišiem: autogidas vai autoplius. Pats ņemu Kauņa pa 150eur indianapolis pro ar visiem pribambasiem dokumentiem, diskiem un dzelteno apgaismojumu (modelī jāskatās pēdējos ciparus). ceļš protams sadārdzināja cenu, bet es to norakstīju ka ģimenes ekskursiju. Ja esi no Daugavpils tev līdz Utenai vispār nav ko braukt.
Diskus gan mercedes beckeri lasa tikai oriģinālus. jāraksta viszemākā ātruma (es savulaik speciāli pirku veco CD room kurš atbalsta 2X/4X) un jāraksta uz SONY audio balvankam (vismaz man uz tam gāja).

jā, man no Daugavpils pie mūsu brāļiem šašoļikiem ir vispār tuvu, gandrīz katru mēnesi braukāju, tomēr viņiem sludinājumos jau kādu mēnesi nevaru sastapt neko piemērotu.

a tie Beckeri , kuri nav Mercedes, bet tādi kā Traffic pro vai Indianapolis, viņi balvankas lasa, jeb arī tikai oriģinālos AUDIO CD?

05. Jūnijs 2012, 14:20

Man ar lasīšanu problēmu nebija. paskaties pie igauņiem, es tur arī meklēju, viens pārdēvējis pat bija gatavs atvest uz Rīgu, bet tam indianapolis pro nebija merša apgaismojums.

22. Augusts 2012, 14:28

SlUDINĀJUMS VĒL JOPROJĀM AKTUĀLS :)
Pēdējo reizi laboja ez6080 - 22. Augusts 2012, 14:28, kopā labots 1 reizi.

Re: Nopirkšu Becker magnetolu

10. Februāris 2013, 15:42

lai neceptu jaunu .. kur, lai izrok oriģinālajam (beker w124) tās laukā ķeskējamās dakšiņas?

10. Februāris 2013, 19:57

jjjjuris rakstīja:lai neceptu jaunu .. kur, lai izrok oriģinālajam (beker w124) tās laukā ķeskējamās dakšiņas?

Sākot ar domeniksu, beidzot ar citiem veikaliem. Kur ņemas ar auto audio, tur būs uz vietas, par pāris latiem izķeksēs. Internetā ir pamācības, kā pašam tās uztaisīt. Tā ka variantu cik vēlies. Piedevām, šeit mekētājs noteikti atradīs saites uz visiem manis minētajiem variantiem.

10. Februāris 2013, 20:17

ok paldies .. buusim rakt dziļāk
Publicēt atbildi