Publicēt atbildi

Palīdziet ar RCA

01. Jūlijs 2011, 22:14

01 July 2011 22:50:41 waarna rakstīja:
Nu vot, saliku visu, bet ir nesaprasana. Kapec es tumbas dzirdu motora darbibu, nu tas ir tadu takaa siikonju , kad kas seko lidz motora apgriezieniem,tobish iesit pa gazi, sikonja palielinas..?

http://mobileaudio.lv/index.php?navig=12&sid=313

Palīdziet ar RCA

02. Jūlijs 2011, 23:48

Sodien aizdomajos par to,vai es pareizi saliku vadus, skalrunju vadus + un - , zemak bilde ar pastuzi, apzimeju(ta ka es domaju) + un - un kanalus pec skaita...

Gribetu zinat vai taa ir :ups:

Attēls

Palīdziet ar RCA

03. Jūlijs 2011, 10:31

01 July 2011 22:50:41 waarna rakstīja:
Nu vot, saliku visu, bet ir nesaprasana. Kapec es tumbas dzirdu motora darbibu, nu tas ir tadu takaa siikonju , kad kas seko lidz motora apgriezieniem,tobish iesit pa gazi, sikonja palielinas..?
Tauta! paradāt man vienreiz kā Jūs to dabūjat gatavu!!!:doh:Cik esmu audio licis nevienu reizi neesmu saskries.

Palīdziet ar RCA

03. Jūlijs 2011, 10:33

03 July 2011 00:48:37 waarna rakstīja:
Sodien aizdomajos par to,vai es pareizi saliku vadus, skalrunju vadus + un - , zemak bilde ar pastuzi, apzimeju(ta ka es domaju) + un - un kanalus pec skaita...

Gribetu zinat vai taa ir :ups:

Attēls
nu tā varētu būt.Principā nav jau starpības dinamiķim kur +/- galvenais lai būdu visi saslēgti vienādi,savādāk viens strādās uz ,,iekšu,, otrs uz ,,āru,,.

Palīdziet ar RCA

03. Jūlijs 2011, 10:39

Vabo, Tu tikko pats apgāzi savu uzstādījumu, ka nav starpības polaritātēm :) Ir un būtiska.

Vārna, jā, izskatās, ka tā arī ir. Es arī ta liktu. Nežēlo kārtīgu vadu barošanai.

Palīdziet ar RCA

03. Jūlijs 2011, 10:48

Nez kas domāts ar BRIDGED?

Vispār parasti itkā klemmes nomarķētas ar krāsu : sarkanas +,melnas -.Vai arī ar simbolu.Šajā gadījumā kaut kā jocīgi...

Pēc loģikas Vārna saslēdzis pareizi.

Palīdziet ar RCA

03. Jūlijs 2011, 10:59

03 July 2011 11:39:52 Jazznfunk rakstīja:
Vabo, Tu tikko pats apgāzi savu uzstādījumu, ka nav starpības polaritātēm :) Ir un būtiska.

Vārna, jā, izskatās, ka tā arī ir. Es arī ta liktu. Nežēlo kārtīgu vadu barošanai.
pie budžeta sistēmu varianta nav,un es gatavs tev to pierādīt.Tu nespēsi atšķirt uz ,,ausi,, uz iekšu vai uz āru strādā dinamiķi.Vēl reiz atkārtošu-visiem jābūt pieslēgtiem vienādi!

Palīdziet ar RCA

03. Jūlijs 2011, 11:01

03 July 2011 11:48:28 Ugis rakstīja:
Nez kas domāts ar BRIDGED?
Tilts.Var no 4 kanālu pastūža mēģināt izveidot 2 kanālu monobloku priekš 2 subiem.

Palīdziet ar RCA

03. Jūlijs 2011, 11:28

03 July 2011 11:59:59 vabo rakstīja:
03 July 2011 11:39:52 Jazznfunk rakstīja:

pie budžeta sistēmu varianta nav,un es gatavs tev to pierādīt.Tu nespēsi atšķirt uz ,,ausi,, uz iekšu vai uz āru strādā dinamiķi.Vēl reiz atkārtošu-visiem jābūt pieslēgtiem vienādi!

Piekrītu Vabo. Krutākām "galvām" ir opcija,kuru pārslēdzot subis sāk strādāt "otrādi".

Palīdziet ar RCA

03. Jūlijs 2011, 11:30

Vabo jā, savā mazcenas sistēmā ar 2 10cm skaļrunīšiem tiešām neatsķiršu. Bet ja ir iespēja, kāpēc gan nesaslēt pareizi un miers :)
Publicēt atbildi