Publicēt atbildi

bose musik

15. Janvāris 2009, 10:01

domas dalās, es ar esmu dzirdējis, ka nekas īpašs tās Bose nav.

Kā tad tur ir ?

bose musik

15. Janvāris 2009, 10:10

man A6 iekshaa bija Bose sound---laps, respect :ninja:

bose musik

15. Janvāris 2009, 10:11

[user]2|SZ|[/user]domas dalās, es ar esmu dzirdējis, ka nekas īpašs tās Bose nav.

Kā tad tur ir ?

4otam dumatj,nado postavitj dve mawini odnu s Bose vtoruju maju i posluwatj :D

bose musik

15. Janvāris 2009, 10:20

Dīvaini,bet kādēļ vispār vāģos sāka likt ``mājas``firmu akustiku...kāpēc tāda izvēle?...skanīgs brends,vinnēja konkursu?!...kāpēc neizmantoja auto akustikas firmas: alpina,focal,mbquart,hertz utt.??!!

bose musik

15. Janvāris 2009, 14:12

man draugam pasātā bija Bose... nu, teiksim tā, labāk par standartu, bet ne vairāk :ninja:

bose musik

15. Janvāris 2009, 16:50

nju visparskaneja labi pat es domaju ka nevajadzes uz piromo laiku likt subwofer

bose musik

15. Janvāris 2009, 18:18

[user]185329|andrjuxa_20|[/user]nju visparskaneja labi pat es domaju ka nevajadzes uz piromo laiku likt subwofer

:headbang: Naw pacan :D

bose musik

15. Janvāris 2009, 19:01

Viena Bose no citas Bose atšķirtas tāpat kā jebkuram citam ražotājam. Mana pieredze ar Bose ir C36 AMG (10 skaļruņu sistēma, atsevišķs pastiprinātājs — oriģināli Panasonic) un iekš W202 es neko labāku dzirdējis neesmu. Deju mūzijas faniem var pietrūkt tuc-tuc, bet tas arī viss. Nav nekādu kropļojumu lielos skaļumos utt., skaņa vienmēr ir tīra un patīkama. Lai nebūtu elipšu neskaņa, šaurās vietās tiek salikti vairāki normāli skaļruņi blakus — efekts labāks.

Mājas sistēmas? Kā reizi Bose kā mājas sistēma ir tāda vidusmēra marka, nekoreja un tas laikam arī faktiski viss. Un invstīcijas inovācijās, kas gan vairāk attiecināmas ne uz mājas, bet profesionālo aparatūru, tur citi kvalitātes kritēriji, es pat teiktu, ka līdzīgāk ar auto audio, ar pēdējiem man arī Bose asociējas. Mājai uz Bose es nemaz neskatītos.

bose musik

15. Janvāris 2009, 20:06

http://www.bose.ru/

bose musik

15. Janvāris 2009, 20:54

Man tēva Mazdai 6 iz Bose... Man ļoti patīk, skan super, visvairāk man patīk subis kurš ir ievietots rezerves ratā.. P.S. reiz salīdzinājām Mazdas Bosi ar Audi A6 (~2002) jāsaka ka Mazdai skanēja daudz labāk!
Publicēt atbildi