08. Maijs 2008, 21:54
Clarionam bija magji ar koka imitaciju, chomam mashinaa bija taads. Tiesa tas bija sen un kasetnieks. Bet Tv pie griestiem ar koka imitaciju tocna nav maniti
08. Maijs 2008, 21:57
[user]288369|zubex|[/user]Clarionam bija magji ar koka imitaciju, chomam mashinaa bija taads. Tiesa tas bija sen un kasetnieks. Bet Tv pie griestiem ar koka imitaciju tocna nav maniti
Tur jau tā lieta... Tad jāčakarējas un jāmeklē kāds, kas izķidās reizinātājos un saliks kopā, bet tā jau cita cena. Bet tas viss ir offtopiks -- jāgaida Baibas skaidrojums par vēlmēm.
08. Maijs 2008, 22:01
Fīīī, tā firma vairs netur sludinājumu. Agrāk atradās uz Lenčue ielas, teritorijā kaut kur. Bet
www.12volti.lv varētu palīdzēt.
08. Maijs 2008, 22:25
par koka imitaciju runaajot, tad es kaa izbijis galdnieks saku ka var plakanu vai viegli ieapalju plastmasu skaisti ar nazfinieri aplimeet un nolakot. tikai jautaajums kur atrast darbnicu kas buutu ar mieru to dariit. tas nav sarezgiti, bet filigraans darbs gan.
08. Maijs 2008, 22:27
VAI ir tā vērts? paņem gaumīgu DC vai pat labāk flash, SD maģīti un gotavs...
08. Maijs 2008, 22:31
Es esmu tāds dīvainis, kas mp3 nelieto un man to nav. Kolekciju pārkodēt -- slinkums, tad tam vajag pieņemt darbā sekretāri. Attiecīgi mani visi tie "ekonomiskie" standarti neinteresētu. Normāls, kvalitatīvs audio CD un viss. Es arī meklētu ko labu savietojamu ar standartu.
08. Maijs 2008, 23:59
Patiesiibaa jau koka imitaacujas raamiishi(kas naak apkaart magnetoolaam) ir baigais retums, pats lietotu pirku pa 10LS!
09. Maijs 2008, 01:09
Iesakaam atbilstosi sim laikmetam lietot iPod,!!! Pamatojums-izmeeri 50xmazaaki par JEBKURU CD Changeri,...ietipiiba-20-100x lielaaka par JEBKURU Changeri,.... Izmaksas-mazaakas,-Changer-130-200 Ls. iPod 90-340Ls/atkariibaa no ietilpiibas + AUX izveide jau esosajaa CCplayerii,jeb CD playerii! ...veel kaads ``+``,.... Portable Player!!!! .....izkaapi no auto,....iespraudi "austinjas",....un liiganaa gaitaa.....ar muziku,....vai video,.....
09. Maijs 2008, 07:16
Втыкать в МВ чейнджер, если машина им не была оборудована - это полный бред. Чейнджер стоит где-то 120лат, оптический провод 150 + работа ну латов 50. Итого: 320лат :pillepalle:
Если хочется музыки и остаться при оригинальных МВ магнитофонах, я вижу 2 выхода:
1. Купить ФМ-трансмиттер и флэшку. 15лат трансмиттер + 8лат флэшка (1гб). Итого: 23лата, закачка музыки на флэшку, трансмиттер в прикуриватель, настройка радио и всё.
2. Купить оригинальный МВ Беккер с диском AUDIO 10, поставить и слушать любимые диски. Кстати могу продать цена 90лат, для девчёнок со скидкой 85лат.
09. Maijs 2008, 07:29
[user]379|Mizx|[/user]Kopskata bojāšana / nebojāšana jau ir katra paša gaumes jautājums -- mums no malas cilvēka galvā neielīst. Dažos gadījumos jebkas jaunāks to visu sabojā... Vai arī vienkārši ir būtiski citādāks. Piemēram, atmetu jebkādas cerības kādreiz ieraudzīt aparātu ar koka imitācijas paneli. Ilgi tādu pie griestiem skrūvējamu ar atvāžamu ekrānu meklēju, tagad pat vairs par to nedomāju. Pliku plastmasu tur redzēt negribu, tad labāk iztieku bez.
...kur probleema??...gribi lai plastmasa buutu ar koka rakstu...aizej uz normaalu reklamas firmu un paluudz lai nolaminee ar koka rakstu!!...esmu redzeejis jau gatavas lietas...nu super!!