Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Tā jau ir ar tiem auto – jārēķinās ar privātu iniciatīvu. Protams, man ir maza skaudība, ka citas biedrības tik pat ilgā pastāvēšanas laikā ir spējušas nopirkt pat 40+ vietīgu autobusu un tam nopirkt pasūtījuma numuru ar biedrības nosaukumu, bet paši vien pie tā esam vainīgi. Tāpēc vajag darīt pašiem, nevis skatīties uz citiem. Bet problēma paliek – pavasarī būs auto izstāde, kurā teorētiski varētu piedalīties, bet, ja piedalamies, tad vajag tikai ar ko tiešām labu. Tāds mazs stends mums sanāktu...
MB un audio? No vecākiem es zinu tikai vienu, kurā man patīk skaņa, bet no jaunākiem... pavisam jaunos jau rūpnīca salikusi tādu sistēmu, kurā nemaz iejaukties negribās... Pārējie bieži aprobežojas ar ”sila estj, uma nenado” – ka tik lielāka jauda un lielāks blieziens, bet skaņas nav pilnīgi, pilnīgi nekādas. Par to es esmu skeptisks – kādas vēl sacensības... Iesākumā jāpiedalās citu rīkotās un jāsasniedz kādi panākumi, lai taisītu savas.
Ja jāizvēlas auto, tad pēc iespējas specifisku. 126 pusei autobraucēju ir prasts 20-gadīgs lūznis, kas nav ne retro, ne moderns -- ir nekāds. Tāds jātaisa un jābrauc ielās līdz izjūk.
Kanewno možno prosto tupo sobratj deneg,kupitj polnij ,,farw,, ot ,,AMG,, ili ,,Brabus,, nu i kavo Ti etim v nawe vremja udiviw?Ideja ta v tom 4tobi sdelatj deistviteļno unikaļnij ekzempļar hotjabi tože QP123/124.Ni kto ne govorit 4to davaj srazu na evropejskie sorevnovanija,dļa na4ala nado v ,,0,, grupe v Latvii vijgratj.I audio sorevnovanija eto ne toļko muzika no i dizajn,pokraska,neordinarnije rewenija.