Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 14 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Autors Ziņojums
 Tēma: kur nopirkt?
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Septembris 2007, 19:54 
Lietotāja avatārs
na golovu.s usilkom ponjatno tam tolko novie, vrode ti pisal 4to mozno v YOTE vzjatj, potom zaedu

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Septembris 2007, 19:57 
Lietotāja avatārs
ja smotrju ti na zuke pomewan. esli tak podumatj, u menja estj golova kotoraja po zvu4aniju menja vpolne ustraivaet, to vo skolko mne obeidjotsja zvuk v mawine. diskoteki mne ne nado. menja i tak sliwno kogda ja k domu podjezzaju,wumoizoljacii v mawine nikakoj. kstati wumoizoljacija na zvuk v mawine suwestvenno vlijaet?
pasibo

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Septembris 2007, 06:00 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
[user]195083|apseradze|[/user]ja smotrju ti na zuke pomewan. esli tak podumatj, u menja estj golova kotoraja po zvu4aniju menja vpolne ustraivaet, to vo skolko mne obeidjotsja zvuk v mawine. diskoteki mne ne nado. menja i tak sliwno kogda ja k domu podjezzaju,wumoizoljacii v mawine nikakoj. kstati wumoizoljacija na zvuk v mawine suwestvenno vlijaet?
pasibo

,,vabo,,-povelitel basa! :evil: Est nemnogo 4to na golovu boļnoj po zvuku :? Sej4as netu vremeni(3.raboti +u4oba)etim serjozno zanimatsa.Vobweto zvuku+vibroizolacija ona ewe kak vlijajet na zvuk.4em menwe rezonirujet metal,plastmasa(vstavnije zubi 8D ) tem ka4estvenij zvuk.Pro diskoteku v mawine eto use tak govorjat pervije 2-3 nedeli potom stanovitsa MALO!U nas tut ,,audio tuss,, bill,esli u naroda budet interes smožem reguļarno vstre4atsa tam vse eti voprosi možem i obsuzdat :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Septembris 2007, 06:25 
Lietotāja avatārs
ne, v otli4ie ot tebja ja na dvuh rabotah rabotaju, a u4eba ..., da nu ee v baloto. hotja wtuka nuznaja

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 14 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012