[user]273842|_Ivo_|[/user]
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]Nu redz, tad Tavā gadījumā ir ļoti vienkārši....(manā gadījumā man tas plaukst attiecīgi ir daudz savādāks, jo man tie galvas balsti aizmugurē+saulessargs ir elektroniski utt)
Tev tas plaukts ņemas ārā, tā vietā tiek izgatavots cits(laikam no saplākšņa utt) un tajā jaunajā plauktā tiek tad ielikti visi vajadzīgie štrumi.....
tā man bija vecajā W124 sedanā...taisīja tajā kantorī, kas bija uzraiz aiz Elkor servisa centra Brīvības ielā 195 ? nosaukumu gan neatceros, bet tur bija labi sava aroda pratēji
Ahaa, skaidrs - kaut ko izdomāsim. Manai kupejai gan vispār maz elektronikas, bet vienīgais, kas diskomfortē ir NEelektriskie logi, par pārējo īpaši neraudu par spīti tam, ka pārsēdos uz MB no Japāņa, kur par elektronikas trūkumu sūdzēties būtu lieki. Man gan ir savs meistars, kas to darīs. Viņš gan nepiederās pie kantoriem, un tā viņam vairāk kā hobijlieta, līdz ar to ir iespējas pa lēto, vai kādu barterīti sabīdīt, lika iepriekšējai mašīnai skaņu un biju ļoti apmierināts, šis gan visu nakti ņēmās, bet piegāja lietai ļoti rūpīgi un viss tika ļoti kvalitatīvi un pārdomāti sataisīts.
Za odnu no4 mozno tolko v wtatnije mesta dinamiki postavit+resiver pomenjat.Na odnu protjazku provodov uhodit 7-8 4asov