Publicēt atbildi

Ko nemt?

30. Marts 2005, 16:01

[user]6695|RIPS|[/user]mana izveele kristu uz PIONEER(a veel labaak vidusseriju 6vai 7)....un veel var buut ALPINE ....un noteikti nee SONY....bet uzreiz uzdodas jautaajums kam tev sie izveeleetie modeli ...sev vai paaardosanai??...

hmmm, kāpēc ne sony? ok sony ir lētākais no visiem šiem. es mēģinu saprast vai 50Ls vērts pārmaksāt. un ja pārmaksāt 50Ls par kaut kādu sviestu (piemēram WMA dekoderu), tad kāpēc nepārmaksāt 100 Ls? ...

Tas ir domāts sev 124jā. tāpēc tie pāriejie tehnokrātiski spilgti sudabaini gabali neder. vizuāli :-)

Ko nemt?

30. Marts 2005, 16:04

[user]14923|mb300sl|[/user]Mjaa zhelka neesmu Ukraina tagad, tad veret tev atvest tadu brinumu, es sev nopirku Panasonic, baigi kruto, tur ir MP3 CD un vel radio, 30 prog. labs ir tas tur saucamais nu kas neljauj kratities cd, njem pretii visus CD neorginalos, te tads maksa 115Ls , bet Ukraina nopirku pa 56Ls he he he navars taaluuk

Nu vot, es uz Ukrainu katru vasaru braucu, bet nepapnīju lētus CD maģfus. dorši vien tāpēc, ka nemeklēju :-) citi darbi bija.
Es zinu kādas cenas ir maskavā vai Kijevā uz šiem pašiem aparātiem... protams škroba. bet pagaidām reālas iespējas atvest nav. es pasūtītu. ja būs lētāk (a tur ir uz 30% lētāk, parasti).

Ko nemt?

30. Marts 2005, 16:06

Nu es personigi tusejos pa Kievu, a pa kurieni pasutisi???

Ko nemt?

30. Marts 2005, 16:12

Kā pa kurieni?
cilvēks brauc. pieved šeit maģi. pārbaudam vai strādā. maksāju.
parasti nesakrīt draugu braucieni ar manām velmēm kaut ko no tehnikas nopirkt :-)

Ko nemt?

30. Marts 2005, 17:02

[user]630|Holokous|[/user]Nu tad jābrauc iepirkt vairumā un te tirgot nost! :D

...saucas antisoks....sei uz PANASINIC biznesu neuztaisiisi ;) ...taadu labi ielikt uz paardosanu ....

Ko nemt?

30. Marts 2005, 17:10

[user]374|Eximer|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user]mana izveele kristu uz PIONEER(a veel labaak vidusseriju 6vai 7)....un veel var buut ALPINE ....un noteikti nee SONY....bet uzreiz uzdodas jautaajums kam tev sie izveeleetie modeli ...sev vai paaardosanai??...

hmmm, kāpēc ne sony? ok sony ir lētākais no visiem šiem. es mēģinu saprast vai 50Ls vērts pārmaksāt. un ja pārmaksāt 50Ls par kaut kādu sviestu (piemēram WMA dekoderu), tad kāpēc nepārmaksāt 100 Ls? ...

Tas ir domāts sev 124jā. tāpēc tie pāriejie tehnokrātiski spilgti sudabaini gabali neder. vizuāli :-)

... :) te jaaskataas peec taa cik katram ir svariiga automuzikas instalaacija vina masiinaa ...ir cilveeki kas nopeerk pa 30 lz ...un laimiigi a ir cilveeki kas maxaa 1000lz par galvu un arii ir laimiigi ...un peedeejie nav domaati galiigi biezie ...vienkaarsi cilveeks citaadi atiecas pret car musik savaa masiinaa!! ;) ...tu prasiji domas es izteicu ...man personiigi no tavas izveeles labaak patiktu PIONEER galva ....pats sev izveeleetos citaa cenu kategorijaa ,bet kaa jau teicu katram savs ;) :)

Ko nemt?

30. Marts 2005, 17:15

starpcitu runaajot par galvaam no krievijas,ukrainas utt....atskiriiba var buut ,ka galvas ko juus peerkat ir taateikt domaatas ASV tirgum...atskiriiba starp eiropas taadu pasu galvu ir siikumi ,taadi kaa RDS utt..kaadam tas nav svariigi ,bet kaadam gan!!....a veeel ir japaanu originaalais gals kur tehnologiski ir attiistiitaaks un progresiivaaks ...tacu dabuut seit nav iespeejams ....ja nu vieniigi japaanaa un taalajos austrumos :D
Publicēt atbildi