Publicēt atbildi

Help plzzz

15. Aprīlis 2005, 19:04

Sorry, bet shajaa jomaa jau darbojos vairaak kaa 10 gadus un absoluuti nepiekritiishu.Veel jo vairaak par Bangu!

Help plzzz

16. Aprīlis 2005, 08:17

[user]16695|root|[/user]Sorry, bet shajaa jomaa jau darbojos vairaak kaa 10 gadus un absoluuti nepiekritiishu.Veel jo vairaak par Bangu!

Nu, prieks iepazīties! Arī man būs jau 10 gads, kopš par apskaņošanu oficiāli aldziņu saņemu. Tomēr palikšu pie savām domām... Kas Bangam vainas?

Help plzzz

16. Aprīlis 2005, 11:26

Es ar strādāju par skaņotāju un šadtad par gaismotāju! :headbang:

Help plzzz

16. Aprīlis 2005, 11:27

[user]379|Mizx|[/user]
[user]16695|root|[/user]Sorry, bet shajaa jomaa jau darbojos vairaak kaa 10 gadus un absoluuti nepiekritiishu.Veel jo vairaak par Bangu!

Nu, prieks iepazīties! Arī man būs jau 10 gads, kopš par apskaņošanu oficiāli aldziņu saņemu. Tomēr palikšu pie savām domām... Kas Bangam vainas?

Kā sauc firmu kurā tu strādā?

Help plzzz

16. Aprīlis 2005, 12:57

Valsts iestāde... Natālijas Draudziņas ģimnāzija ir tā mana oficiālā adrese, kurā ir šis tas aprūpējams + tāds pamatīgs iekšējais radio retranslācijas tīkls, kas pārveidots pašu vajadzībām. Tad nu visa audiovizuālā tehnika ir uz maniem pleciem. Bet tas nav viss, esmu bijis saistīts un joprojām esmu ar visādiem maziem amatieru radio un tādām lietām, attiecīgi tur arī visādas skaņošanas notikušas gan brīvā dabā, gan pa klubiem, gan visādi, tupu arī pultij otrā pusē liekot mūziku, vadot pasākumus, apskaņojot pasākumus un koncertus u.t.t., bet tas viss jau ir neoficiāli, pēc paša vēlēšanās iniciatīvas un tādām lietām. Principā esmu tam visam izgājis cauri un tagad skaitās, ka cenšos to iemācīt citiem, šobrīd jau esmu pedagoga līmenī un pats vairs neko nedaru, tikai palīdzu iemācīties darot citiem, skaitos apguvis minimālo programmu šajā visā, lai varētu oficiāli kādam ko par šīm lietām mācīt.

Help plzzz

17. Aprīlis 2005, 17:58

Runa nav par to kam kaadas vainas.Ar aldzinju veel jo mazaaks sakars, tachu ir starpiiba starp gjimnaaziju un sporta halleem un arii koncertzaaleem ar ko nodarbojas MANS kantoris. Pie visa taa Latvijaa ir tikai 3 firmas kas dara liidziigas lietas.

P.S
Bangs starp citu ir Hi End kam naf nekaada sakara ar apskanjoshanu.
Nu tas taa... :)

Help plzzz

17. Aprīlis 2005, 18:28

[user]16695|root|[/user]Runa nav par to kam kaadas vainas.Ar aldzinju veel jo mazaaks sakars, tachu ir starpiiba starp gjimnaaziju un sporta halleem un arii koncertzaaleem ar ko nodarbojas MANS kantoris. Pie visa taa Latvijaa ir tikai 3 firmas kas dara liidziigas lietas.

P.S
Bangs starp citu ir Hi End kam naf nekaada sakara ar apskanjoshanu.
Nu tas taa... :)

Par pirmo daļu droši piekritīšu, tur jau jautājums, ko grib panākt -- kādu skaņu vajag. Ja pietiek, ka tiesnesis, kurš pirmo reizi mūžā ieraudzījis mikrofonu, tajā iebļauj, tad ir viena izvēle, bet simfoniskajam orķestrim... Man vajag troksni un to, lai otru reizi man tur nebūtu jāatgriežas neko "pielabojot" vai visiem stāstot, kas kā jādara. Un troksni, ne skaņu, panākt nav grūti, atliks tikai piedomāt, lai troksnis ir saprotams, tā arī vienīgā bēda, bet ar zāles izmēriem troksnim lielu sakaru tomēr neredzu, tad jau no piedāvātajiem variantiem pats prastos atmest manuprāt liekos.
Otrs -- jā Bangs tiešām ir Hi-End. Un ar to gribēju teikt, ka šis HI-End ar pavisam pieticīgiem parametriem, ko ķīnieši mega cipariem izlīmē uz savas aparatūras visās malās un nebūt ne vienmēr pieticīgus, panāk daudz vairāk.

Help plzzz

17. Aprīlis 2005, 18:33

Sorta zālēsun hallēs apskaņošana un stacionārās skaņas uzstādīšana nav tik vienkārša, ir grūti panākt lai visur visu varētu dzirdēt un lai neviena zona nepaliktu neappaņota!

Help plzzz

17. Aprīlis 2005, 18:53

[user]18951|Ingus|[/user]Sorta zālēsun hallēs apskaņošana un stacionārās skaņas uzstādīšana nav tik vienkārša, ir grūti panākt lai visur visu varētu dzirdēt un lai neviena zona nepaliktu neappaņota!

Nu, man tur pat nav "zonu", kas jāapskaņo. Vajag tik, cik lai dzird uz laukuma. Iedomājaties bloku mājas istabu un 2 30-nieces. Tagad pastiepiet to proporcionāli mazliet lielāku -- tāda arī ir tā kaste, kurā skanēs, piedevām, tur nav stūru, nišu vai vēl nez kā, kas skaņu varētu absorbēt, būs OK!

Eh, uzprasu par jaunumiem parastu pastiprinātāju tirgū, bet par to tā arī klusums...

Help plzzz

17. Aprīlis 2005, 20:23

Kaa piemeeru varu mineet Venstpils halli , tachu tur viss nav tik vienkaarshi kaa raxti.Troksnis ne vienmeer ir troxnis, vajadziiga ir kvalitaate.Par tiesnesi runaajot ir ljoti daudz iekaartu ,kas iebljaushanu mikaa njem pretii.

P>S
Bazars jau bija par stuuzi, tachu kaut kaadi parametri uzstaadiishanas vietai ir jaazina...
Publicēt atbildi