06. Decembris 2004, 13:36
[user]964|Arsmens|[/user]http://www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=13495&forum=20
Paldies, bet mani interesē tikai tas, kam viss pie griestiem stiprināms t.sk. pats disku nolasītājs un vadība (OK, pultij arī pieklātos būt...), vēlams, koka apdare. eBay tādu redzēju, bet bija jau nopirkts... visticamākais nāksies pūlēties dabūt šurp no tā krasta, jo te tādi reti kam piedāvājumā vai cena ir lielāka, kā tajā galā dolāros...
06. Decembris 2004, 13:40
Nu Clarion pa Ls50 :scratchchin: , ja tas ir original, tad tam jābūt ļooooti lietotam. Vienkārši zinu cik Clarion maksā, jo pats jūzoju tādu.
06. Decembris 2004, 14:28
[user]379|Mizx|[/user]
[user]964|Arsmens|[/user]http://www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=13495&forum=20
Paldies, bet mani interesē tikai tas, kam viss pie griestiem stiprināms t.sk. pats disku nolasītājs un vadība (OK, pultij arī pieklātos būt...), vēlams, koka apdare. eBay tādu redzēju, bet bija jau nopirkts... visticamākais nāksies pūlēties dabūt šurp no tā krasta, jo te tādi reti kam piedāvājumā vai cena ir lielāka, kā tajā galā dolāros...
[/quote]
...man liekas ka taadu paardod SPORTECH veikalaa...stiprinaas pie griezteim +iebuuveets atskanotaajs un cena skiet bija loti adekvaata+-600ls...aaa un veel pults !!!
06. Decembris 2004, 14:49
Kur tas atrodas???
06. Decembris 2004, 15:22
...veikals atrodas pie kinostudijas smerla iela 3....man taa liekas ...viniem veel ir i- adrese
www.sportech.lv tur var pat bildi apskatiit!!!
06. Decembris 2004, 15:31
Apskatīju... Baigais klucis... Gribētos tomēr koka vai vismaz gaišu -- šo vēl vajadzētu pārkrāsot... Bet nu vismaz kaut kāda virzība, un laikam tiešām lētākais Latvijā redzētais... tikai bail, ka galvu pret to varētu atsist un spogulītī neko neredzēt... Jebkurā gadījumā šo pirkumu pagaidām atlieku, ja vien netiek piedāvāts kas vienkārši ideāli atbilstošs manām prasībām...
06. Decembris 2004, 15:44
...nu atveertaa veidaa tocna neko neredzeesi kas daraas aiz masiinas ..kas attiecas par to kluci ...nemaz tik liels vins nav ,vismaz man kad pieliek pie grieztiem ir reaali ok....par kraasu piekriitu vareeja buut gaissaa kraasaa lai sakriit ar griestu apsuvumu....es meiginaasu veel ko pamekleet jo man nez kapeec liekas ka kaadu laiku atpakal redzeeju veel vienu liidziigu modeli tacu sauraaku un ar 15,4``!!! coliigo ekraanu...jaaatceras tikai kur!!!
06. Decembris 2004, 15:54
Nu, G-klase ir 1,5x augstāka par SL... attiecīgi arī jumts... Nu, braucot jau teļļuks nav jālūr, bet man tas jau tāpat gandrīz pie jumta un tas klucis to varētu aizsegt... Kompaktāki ir tie, kam disks ievietojams ekrānā, nevis pamatnē, tikai tie ir daudz jūtīgāki pret triecieniem vertikālā stāvokļa dēļ (ja filmu skatās...) Tā jau ir, ka reti kuram ir melns griestu apšuvums, bet man ļoti prasās pat nevis gaišs, bet koks / koka imitācija (kas ticamāka...) Svarīgākais visā man nav tas ekrāns, jo auto vairāk domāts braukšanai, bet būtībā interesējos par no šofera vietas viegli pieejamu CD-pleijeri, kas nav iebūvējams oriģinālajā vietā -- tur paliks vecais Becker! Primitīvi runājot -- 2 neatkarīgas stereosistēmas 1 auto...
10. Februāris 2005, 14:47
jauns MP4 (DVD u.t.t) pleiers 100Ls a monitoru var pameklēt citur.
10. Februāris 2005, 15:04
[user]42455|Lanzar|[/user]jauns MP4 (DVD u.t.t) pleiers 100Ls a monitoru var pameklēt citur.
Tas nederēs -- vajag TIKAI komplekso, kur gan pleijeris, gan ekrāns pie griestiem stiprināms -- neviena sastāvdaļa nedrīkst būt novietojama kur citur...