Switch to full style
Publicēt atbildi

fli subs

04. Septembris 2010, 20:09

Prieks w202 fli subs normali skanetu?? Nominala jauda 350W!!

fli subs

04. Septembris 2010, 21:31

vai R16 gumija labi brauks? nav tāda Fly,ir Vibe Fly.aktīvs/pasīvs,10,12,15*.

fli subs

04. Septembris 2010, 21:45

Viss subjektīvs, jo katrai mūzikai prasās citādu aparatūru. Tas viens. Otrs — neesi jau pateicis, kas Tev par modeli t.i. iespējamās variācijas:
1) Degvielas tvertne starp salonu un bagāžnieku.
2) Vienkārši nopakota siena starp...
3) Nekā nav starpā — savienotā versija
4) Versija ar slēpju nodalījumu arī eksistē utt.

Jo katrā no versijām tomēr bagāžniekā ielikts subs skanēs citādi.

fli subs

04. Septembris 2010, 22:35

Cik zinu,ka ja ieliek dažus kW ar skaņas aparatūru,un grib,lai nekas nežvankst,negrab un skrūves neskrūvējas ārā-resp. kvalitatīvu,tīru baudāmu skaņu,tad pusmašīna jāpārjauc un jāpārtaisa.
Ja tas nav tik būtiski-var likt jebko jebkurā modelī-skaņa būs,basi arī.

fli subs

06. Maijs 2011, 09:26

Sveiki visiem. Man ir MB E klasse W210. Tur degvielas tvertne atrodas starp salonu un bagāžnieku, līdz ar to mana ideja ielikt subi ar fazoinvektoru slēpju nodalījumā atkrita. Varbūt kāds var padalīties kā uzstādīts subis un kāds? Pieskatīju Vibe Fly Trap 12 1000W.

fli subs

06. Maijs 2011, 09:37

06 May 2011 10:26:51 holostyak rakstīja:
Sveiki visiem. Man ir MB E klasse W210. Tur degvielas tvertne atrodas starp salonu un bagāžnieku, līdz ar to mana ideja ielikt subi ar fazoinvektoru slēpju nodalījumā atkrita. Varbūt kāds var padalīties kā uzstādīts subis un kāds? Pieskatīju Vibe Fly Trap 12 1000W.
Subs-200W nomināla jauda,pastūzis-100 W.domāju ka pamaz būs.Kāda galva stāv?vai lineāla izeja ir?ja nē tad lbāk paralēli niemt no priekšējām tumbām signālu,bet parasti viglāk ir no aizmugurējām paniemt.

fli subs

06. Maijs 2011, 09:49

Galva Alpina. http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/audio-video/tape-recorders/mdmpb.html Aptuveni tada, tikai sudraba. Neesmu ņēmis ārā, bet domāju ka ir. Vairāk interesē, kurā vietā bāzt to subi, lai salonā būtu dzirdams, nevis uz ielas. Tā ka nesen nopirku MB tvertnes novietojums pārsteidza.

fli subs

06. Maijs 2011, 10:06

Man C124 atrodas aktīvais 140w aktīvais subis, visi, kas iekāpuši pie manis ciemos, saka ka esot normāli. Par cik esmu labas kvalitātes mūzikas cienītājs, tad man vēl daudz un dikti jāpiestrādā, lai nebūtu kauns rādīt citiem. Ja kādam ir patiesa vēlme un idejas, labprāt ar šo cilvēku satiktos dzīvajā, pastāstītu, kā kupejā var ļoooti labu mūziku salikt, kā arī parādīt dzīvajā, kā vienam čomam E500 ir bagāžas nodalījumā ielikta mūzika, vārdu sakot, ja ir interese es neko nevienam neliedzu, bet šeit forumā grūti aprakstīt nianses.
Man pat čoms, no Kuldīgas Audi A3 ielika mūziku par 13tk Ls un izstādēs dabūja, savā klasē, godalgotas vietas.
Tak što droši! PM
Publicēt atbildi