Switch to full style
Publicēt atbildi

Fm transmitters (usb modulators)

24. Augusts 2007, 09:29

Tātad....vai kādam ir bijusi darīšana ar šito lietiņu - FM transmitter, kuru iesprauž piepīpētājā un pārraida uz radio frekvenci mp3 muzonu!!??
Kā ar skaņu?....vai sūdīgāka kā parastai FM radiostacijai.....vai nav foniņš,kad uzdod gāzi??
(var kāds kaut ko ieteikt, kādu konkrētu modeli???)

24. Augusts 2007, 09:36

[user]170456|sienis|Fm transmitters (usb modulators)[/user]Tātad....vai kādam ir bijusi darīšana ar šito lietiņu - FM transmitter, kuru iesprauž piepīpētājā un pārraida uz radio frekvenci mp3 muzonu!!??
Kā ar skaņu?....vai sūdīgāka kā parastai FM radiostacijai.....vai nav foniņš,kad uzdod gāzi??
(var kāds kaut ko ieteikt, kādu konkrētu modeli???)

Man tāds ir nu kvalitāte protams ka nav tik laba kā rādžiņam, bet klausīties var papildus trokšņi nav novēroti! Man gan tāds pavecāks modelītis, bet priekš ipoda pieslēģšanas gana labs maksāja Stokmenā uz akciju 9Ls tik vērts viņš man ar ir, vairāk gan nemaksātu, tas uz laiku ir labs risinājums, kādreiz varu uz pasākumu kādu paņemt līdzi un parādīt!

24. Augusts 2007, 09:42

hmmm.....a moš labāk nopirkt to kaseti un pieslēgt pie mp3 playera, vai cd??

Ko ieteiksiet?

24. Augusts 2007, 09:44

vienam paziņam ir. 20% gadijumos šņācot :D

24. Augusts 2007, 09:46

tā kasete? vai tas transmitters

24. Augusts 2007, 09:46

Ir gadījies dzirdēt kā tas viss skan BMW(e39)...

Zinu noteikti, ka sev es tādu točna negribētu...pat manai neizvēlīgajai dzirdei tas nepatika...

Skan nedaudz sliktāk kā radio, bet braucot pa Rīgas centru salīzinoši bieži "pazūd stacija", rezultātā čarkstoņa un nenoskaņotas stacijas efekts... nezinu kā skan ārpus pilsētas, bet centrā kur ir pilns ar traucējumiem, nav tas labākas variants...

BMW īpašnieks, šādu variantu izvēlējās, jo oriģinālā rādžiņa vietā bez papildus "figņas" nevar ielikt citu galvu...man liekas, ka mersī tādai problēmai nevajadzētu būt, tāpēc labāk ieteiktu uzreiz nopirkt normālu galvu ar mp3

24. Augusts 2007, 09:47

[user]170456|sienis|[/user]tā kasete? vai tas transmitters

transmiters.

24. Augusts 2007, 09:48

a ar to kaseti ir bijusi darīšana??
Kas tai vainas??

24. Augusts 2007, 09:51

[user]170456|sienis|[/user]a ar to kaseti ir bijusi darīšana??
Kas tai vainas??

Kasete nepatika tapēc ka vadi un tas vadiņš bieži čakarējās un tā!

Transmiters man ar nolaustu antenu uztver normāli gan pilsētā gan ārpus tās, galvenais izvēloties frekvanci izvēlēties tādu lai tuvumā nav citas stacijas, es liku kaut kādas ap 90FM frekvencēm, ja brauc tad jāskatās vai nepārklājas ja pārklājas tad jāpamaina, nu tas aparātiņš tāds aizlāpīšanās variants!

24. Augusts 2007, 09:52

a kvalitāte??
Kasetei labāka??
Publicēt atbildi