Switch to full style
Publicēt atbildi

Becker atslēgās

15. Janvāris 2007, 23:01

Tātad ir magnetafons beckre 2000 erurope, gribas viņu samainīt, taču sākumā viņš ir jāizvelk, varbūt kāds zina kur dabūt tās atslēgas vai arī varbūt kāds var noskanēt esošās īstā izmērā lai varētu sataisīt trafaretu :whistle:

Becker atslēgās

15. Janvāris 2007, 23:06

ja nemaldos tad tāds maģis ir arī standartā W201! Ja tā tad atsēgas man ir bet ne rīgā ja esi ar mieru gaidīt tad iespējams ka nākam pirmdien varēšu iedot!

Becker atslēgās

15. Janvāris 2007, 23:12

[user]188304|becker|[/user]ja nemaldos tad tāds maģis ir arī standartā W201! Ja tā tad atsēgas man ir bet ne rīgā ja esi ar mieru gaidīt tad iespējams ka nākam pirmdien varēšu iedot!

Nu ja cita varianta nebūs kas tad cits vēl atliek :?

Becker atslēgās

02. Marts 2007, 15:49

у кого тут были ключеки чтоб снять старый beckеr???? :whistle:

Becker atslēgās

02. Marts 2007, 16:19

[user]108790|Zloj|[/user]у кого тут были ключеки чтоб снять старый beckеr???? :whistle:

U menja jest. no ja šas ježaju na talsi! budu toļka na poņeģeļņik!

Becker atslēgās

02. Marts 2007, 16:33

butu labi ja bus iespejams paķert lidzi un satikties lai izņemt manu beckeru ara!

Becker atslēgās

28. Decembris 2007, 13:47

starp citu, vakardien redzeju ebay.de tas beker atslegas originalas. maksa 1.99 eur vai usd u piegade 2 eur vai usd... Tas bija piegade lidz Latvijai... ta ka ja kuram vajag sava ipasuma - variet pameklet.

Te ir links:

http://cgi.ebay.de/2-originale-BECKER-B ... dZViewItem

Pastastisu ari par savu pieredzi ar Becker`u - vajadzeja dabut ara so agregatu, izlasiju, ka var izgriezt tas atslegas no plastika (respektivi - lineals)... izgriezu, saku meginat... bet nesanak.... Tad iznemu ara piepipetaju un visu to fignju (man ir 90to gadu 124 kupeja - pirms facelifting`a) - tad ar pirkstiem iespiedu blokejosas dzelzis magnetolas sanos un pamazam iznemu to.... ak ja vel (nezinu vai citiem tas panelis ir nonemams...) es nonemu prieksejo paneli, tad fisu perfekti var redzet... luk ta. ja kadam ir vajadzigs sikaks apraksts vai kadas bildes - centisos palidzet ;) veiksmi visiem!

Becker atslēgās

28. Decembris 2007, 15:09

Mana piredze atkal ir tāda:
Arī vajadzeja izņemt oriģinalo Beckeru, paveicās, ka mētājas viens jau sen izņemts un nedarbojošs Becker. Pēc tā parauga, pielāgojot izgriezu atslēgas no notekcaurules skārda un bez problēmām izņēmu.
Tagad man ir pašdarinātas atslēgas... ;)

Becker atslēgās

28. Decembris 2007, 18:42

В домениксе эти оригинальные ключики стоят 1.50 Лс :D :D
Если кому надо, могу свои на время дать (плявниеки, пурвциемс) :!

Becker atslēgās

28. Decembris 2007, 19:03

Ko tad Bekera vietā? Štrunta JVC vai Pionieri? Tas tacu nav nopietni.
Publicēt atbildi