Switch to full style
Publicēt atbildi

MB magnetola un telefons

12. Marts 2006, 01:57

Mersī stāv šis maģis (10 CC ar RDS):
Attēls
un klausule... Ir arī telefona turētājs priekš NOKIA, bet... klausulei pogu nav, tā kā itkā būtu jābūt tādam maģim (30):
Attēls
Viņš strādā kā telefons...
Tātad, es neko nesaprotu... Pēc VIN viss sakrīt, magnetola iekšā stāv īstā!
Jautājums sēkojošs: Kā var to klausuli izmantot? Augšā, pie lūkas atvēršanas pogas vēl mikrofons ir... :?

MB magnetola un telefons

21. Jūlijs 2006, 01:34

Nu tad turetaja ieliec attieciga modeļa Nokiju ar sim karti. Un izbaudi iebūvēto handsfree. Iebūvēta klausule domata, ja nevelies lai sarunu dzird blakussēdetaji. attiecīgi aizejot no auto njem nokiju lidzi.
Ja būtu vieta iebuvetaja klausulē sim kartei (otrais variants), nebūtu nokijas turetaja un magis uznemtu nr.

MB magnetola un telefons

21. Jūlijs 2006, 08:06

Bet ja ir iebūvētais mikrafons, bet nav ne klausules ne turētaja mobīlajam ko tad? Pašam jāliek iekšā? Ka paņēmam E320 teica ka sistēma tur esot( pie pazīstamā ņēmām 100% zinu ka viņš taisnību saka) bet kurā vietā to mobīlo spraust velns zin...

MB magnetola un telefons

21. Jūlijs 2006, 09:18

[user]153359|Nevermind|[/user]Bet ja ir iebūvētais mikrafons, bet nav ne klausules ne turētaja mobīlajam ko tad? Pašam jāliek iekšā? Ka paņēmam E320 teica ka sistēma tur esot( pie pazīstamā ņēmām 100% zinu ka viņš taisnību saka) bet kurā vietā to mobīlo spraust velns zin...

A nekur nevajag spraust, es domāju, ka tev vienkārši ir vajadzīgs telefons ar Bluetooth! ;)

MB magnetola un telefons

21. Jūlijs 2006, 09:19

[user]162972|aldjuha|[/user]Nu tad turetaja ieliec attieciga modeļa Nokiju ar sim karti. Un izbaudi iebūvēto handsfree. Iebūvēta klausule domata, ja nevelies lai sarunu dzird blakussēdetaji. attiecīgi aizejot no auto njem nokiju lidzi.
Ja būtu vieta iebuvetaja klausulē sim kartei (otrais variants), nebūtu nokijas turetaja un magis uznemtu nr.

Paldies, jau zinu! :) Tur der tikai Nokia 5110, 6110, 6210, 6250... un varbūt vēl kāds... :)

MB magnetola un telefons

27. Jūlijs 2006, 00:30

[user]153359|Nevermind|[/user]Bet ja ir iebūvētais mikrafons, bet nav ne klausules ne turētaja mobīlajam ko tad? Pašam jāliek iekšā? Ka paņēmam E320 teica ka sistēma tur esot( pie pazīstamā ņēmām 100% zinu ka viņš taisnību saka) bet kurā vietā to mobīlo spraust velns zin...

Mersiehem, kaut kur no 04 gada, ir bluetooth savienojums - mobzis ar handsfree!

MB magnetola un telefons

27. Jūlijs 2006, 00:33

[user]26014|Roma|[/user]
[user]162972|aldjuha|[/user]Nu tad turetaja ieliec attieciga modeļa Nokiju ar sim karti. Un izbaudi iebūvēto handsfree. Iebūvēta klausule domata, ja nevelies lai sarunu dzird blakussēdetaji. attiecīgi aizejot no auto njem nokiju lidzi.

Paldies, jau zinu! :) Tur der tikai Nokia 5110, 6110, 6210, 6250... un varbūt vēl kāds... :)

Man arī sanāca lētāk un foršāk pameklēt ražošana neesošu mobzi (ss.lv nopirku nelietotu). Nekā mainīt visu sistēmu uz bluetooth ar jaunāku tel.

MB magnetola un telefons

27. Jūlijs 2006, 07:45

man gan ir tikai C124, bet iebūvējot Kenwood automagnetolu, man ir jau ir bluetooth hands free.... bet tas tā...offtopiks

MB magnetola un telefons

27. Jūlijs 2006, 07:46

[user]162972|aldjuha|[/user]
Man arī sanāca lētāk un foršāk pameklēt ražošana neesošu mobzi (ss.lv nopirku nelietotu). Nekā mainīt visu sistēmu uz bluetooth ar jaunāku tel.

mjā....tas gan......

bet vai tad CLK tev nenāca jau no rūpnīvas integrēts hands free ?
deutschlandē vienam CLK 270 CDI bija integrēts viss jau....

MB magnetola un telefons

27. Jūlijs 2006, 08:31

[user]26014|Roma|[/user]

A nekur nevajag spraust, es domāju, ka tev vienkārši ir vajadzīgs telefons ar Bluetooth! ;)

Nu telefons ta ir ar Bluetooth tikaj nez kapēc nekadu brīvroku ierīci nevar atrast. :unsure:
Kā vispār tā sistēma strādā? Varbut mašīnā kautkur kautkas jāsledz vēl? Labprat instrukciju palasitu.... tikaj vacu valoda esmu pilnigs lamers... :(
Publicēt atbildi