Switch to full style
Publicēt atbildi

Simfoniskā mūzika

04. Oktobris 2005, 20:40

Iesakiet kādu labu komponistu/simfoniju, ko pēc smagas darba dienas mierīgi varētu paklausīties, kā saka, atslābt =)

Simfoniskā mūzika

04. Oktobris 2005, 20:43

es parasti klausos pa rādžiņu.Stacija,kas ir pirms eiropas hitu radio. Parasti tur skan superīga mūzika.
Bet,iesaku tev iegādāt kādu klasiskās mūzikas izlasi un tad jau jutīs,kurš tev iet vairāk pie sirds ;)

Simfoniskā mūzika

04. Oktobris 2005, 20:48

a veel vari ieiet download times un ievelc JUKEBOX...un buus tev visa pasules muzika un muzikas stili pieejami...seedi un klausies un kaifo +liela infa par visaam grupam ,zanriem utt. ;)

Simfoniskā mūzika

04. Oktobris 2005, 21:58

Iesakiet kādu labu komponistu/simfoniju, ko pēc smagas darba dienas mierīgi varētu paklausīties

Tas ir tas pats, kas paprasīt kādu grāmatu palasīt vai filmu paskatīties...
:whistle:
Es piemēram paklausos La Traviata, ja gribu mazliet relax, bet ja gribas mazliet uzlabot omu, tad Karmenu. Nomierināt sevi var ar Mocartu utt. 8)

Simfoniskā mūzika

05. Oktobris 2005, 08:23

pirmais kas man nāk prātā ir E.Grīga rīts... uh, labs atslodzei!

Simfoniskā mūzika

05. Oktobris 2005, 08:31

[user]3727|didi|[/user]pirmais kas man nāk prātā ir E.Grīga rīts... uh, labs atslodzei!

hmm, izrāvi man vārdus no mutes...

Simfoniskā mūzika

21. Novembris 2006, 14:26

Es Rimi nopirku izlasi - 6 diski ar klasisku muziku. 6 diski maksaja 7 lati. CD changerii ir tieshi 6 diski. Tagad braucu un klausos. Draivinga stils uzreiz kljuva mieriigak. ;)

Simfoniskā mūzika

21. Novembris 2006, 14:49

cik nu vinjsh mierigs ar Tavu auto var but :)

Simfoniskā mūzika

21. Novembris 2006, 15:35

..varbuut tadaa veidaa var degvielu saekonomeet ;) :P :D
Publicēt atbildi