Switch to full style
Publicēt atbildi

Help plzzz

07. Februāris 2005, 23:56

Kupil sena subwoofer i usilok. No takaja erunda na vihode. Libo usilku mownosti ne hvataet, libo........ Vse peredelival, ves den sidel vozilsa, Hax.....
Mafon daleko ne novij (4 kanala i 2 lineinih- standart v obwem). Do suba bilo vse tak: 2 kanala na perednie dinamo, 2 lineinih na usilok, a s usilka na zadnie elipsi. Teper ze ne znaju kak bit`, zanav elipsami ostalnie 2 kanala i 2 linejnih pustil na novij usilok- stalo 4to-to stra$noe. Elipsi vibivaet k 4ertu (4erez usilok), a suba vawe po4ti ne sli$no. Na mafone regulirovki subom netu. Mozet kto podskazet dobrim sovetom? No finansovo uze ne raspolozen:( k dalnei$im apgreidam. Odin usilok - JBL (na 200W) i novij - Ground Zero (na 400w), Sub (STEALTH BBB-30), elipsi (pieoneer na 300w kazdaja). I es4e odin vopros, mozno li soedinit` usilki poosledovatelno (ot JBLa k Ground Zero, a ot Grounda na sub pustit)? Esli mozno, to budet li effekt?
Zaranee vsem ogromnoe spasibo!

Help plzzz

10. Februāris 2005, 14:55

nado na každij usilok po odnomu ļiņeinomu i reguļirovatj! i vsjo budjet putjom.

Help plzzz

14. Februāris 2005, 15:07

Spasibo za otvet, ja uze so vsem razobralsa. Ja razdvoil lineiku s pomowju perehodnikov, teper vse supper. Odna beda tolko- ma$ina razvalivatsa ot takoj muziki na4ala. Krilo zahodilo, bagaznik zaprigal i zadnee steklo na4alo vibrirovat` (navernoe skoro vipadet :) )

Help plzzz

13. Aprīlis 2005, 16:18

Man cita vajadzība. It kā jau pats labi zinu un ir viedoklis, bet gribu dzirdēt citu domas par pastiprinātāju, bet ne mašīnai. Vajadzīgs sakarīgs pastiprinātājs ar cik necik zināmu vārdu un labu cenu, lai ar tā palīdzību apskaņotu sporta zāli... Laikam atmetīsim profesionālos cenas dēļ, kaut gan tie sakārīgākie mājas varianti jau ir sliktāko profesionālo cenā... Kas ko pēdējā laikā pircis? Kam paziņas ko labu teikuši? Diemžēl nezinu summu, kurā vajadzētu iekļauties, bet noteikumi ir jauns no veikala un ar pārskaitījumu.
Tātad -- idejas?

Help plzzz

14. Aprīlis 2005, 00:11

galvenais lai nav taa ka skanja "aizkavejas" (divbalsiigi, parklajas) tb lai visas skan reizee nevis viena atraak otra velaak

Help plzzz

14. Aprīlis 2005, 12:25

Nē, nu par to man tā kā būtu skaidrs, tomēr nodarbojos ar pasākumu apskaņošanu, trokšņa taisīšanu, vadu vilkšanu un tumbu izvietošanu... Vienkārši apmulsu pie vienkārša lēta un efektīva pastiprinātāja izvēles... Pašam parasti mazliet citi kritēriji un iegādes ceļi...

Help plzzz

15. Aprīlis 2005, 09:16

Cik kvadraatmetru zaale?

Help plzzz

15. Aprīlis 2005, 13:45

[user]16695|root|[/user]Cik kvadraatmetru zaale?

TA NE JAU ZĀLĒ VAINA, BET PASTIPRINĀTĀJĀ. Zāļu apskaņošana man ir pavisam ierasta lieta, bet jautājums ir lētā & labā pastiprinātājā, tikai šķiet, ka nu jau tādu kompromisu atradu: TEAC 249 Ls. Bet zāle kā jau sporta zāle ar vietām skatītājiem, balkonu, baketbola u.t.t. universālo laukumu...

Help plzzz

15. Aprīlis 2005, 15:48

Vaina nav zaalee, bet lai saprastu kaadu stuuzi vajag , painceeties par m2 ir vairaak kaa normaali.

Help plzzz

15. Aprīlis 2005, 15:59

Tur ir 100 faktori, kas ietekmē skaņu, arī ar maz W uz izeju var panākt ideālu skanējumu zālē, kur ir kaut kāda akustika, kā sporta zālē. Un par to esmu pārliecinājies salīdzinot Bang & Olufsen 35w uz izeju sniegto ar top modeļa Pioneer ar 130W uz izeju -- te viennozīmīgi vatiem nekādas nozīmes (bet visiem taču gribas to ciparu pēc iespējas lielu redzēt...) -- Pioneer nestāv klāt. Vienlaicīgi varu parādīt zāli, kurā tikai kādas 2x tās pastāvēšanas laikā ir "pieticis skaņas". Ir vienkāršāk un sarežģītāk apskaņojamas telpas, ar šo man problēmu nav, tāpēc arī vajadzēja ko max vienkāršu, elementāru un muļķudrošu. Ar m^3 tur mazs sakars, jo par tumbām jau nejautāju, pats saprotu, ar ko skaļruņus vislabāk iekustināt, skatoties pēc parametriem un kur tos novietot.
Publicēt atbildi