Switch to full style
Publicēt atbildi

No kā ietekmējas kvalitāte?

30. Augusts 2004, 12:54

Sveiki!

Bija probza, man pēķšņi bija atslēdzies mans Sony CDX-Mp30 maģis...kā izrādījās, tad kaut kas ar vadiem, kuri iet uz maģi, bija noticies... vīri tur 5.min. laikā kaut ko izdarīja un aizgāja...taču...skaņas kvalitāte tagad ir polnij otstoj...sitās cauri baigie basi-nav ne miņas no perfektā skanējuma..... :x

jautājums, ko tādu ar vadiem var sadarīt, ka tā zūd skaņas kvalitāte??? Mōs te kāds zin...

P.S.

salonā ir iebūvētas INFINITY elipses un tā.....
:ninja:

30. Augusts 2004, 12:59

mmm...
var savienot miinusus ar plusies pa paariem.
aka tumbai pie + pievada piemochiit - un pie - pielikt +. taa tumba tipa skanees kaukaa tipa "uz iekshu". man vienreiz shito arii gari un plashi staastija, bet domaaju ka taa ir noticis...

30. Augusts 2004, 12:59

Bez jēgas samainīti vadi vietām... u.t.t. cits variants nenāk prātā...

30. Augusts 2004, 13:02

[user]4328|endr4|[/user]mmm...
var savienot miinusus ar plusies pa paariem.
aka tumbai pie + pievada piemochiit - un pie - pielikt +. taa tumba tipa skanees kaukaa tipa "uz iekshu". man vienreiz shito arii gari un plashi staastija, bet domaaju ka taa ir noticis...

Precīzāk: galvenais, lai saslēgts vienādi t.i vienai tumbai pluss ar plusu un otrai tapat, vai preteji... Pretējā variantā veinkārši tumba, kad jābūt kustībai uz āru, veiks kustību uz iekšu. Skaņa būtiski nemainīsies un to pat var nemanīt, ja vien vienas kustība uz āru nesakrītīs ar otras uz iekšu t.i. savienots pretēji. Tad visādi joki saklausāmi...

30. Augusts 2004, 13:04

njā...un ko man tagad darīt? izrauju lielo štekeri-a tur vadu ta daudz ..... :cry:

no tām lietām īpaši neko nerubīju.......

30. Augusts 2004, 13:04

Varbūt vienkārši atslēguši maģi no strāvas un visi settingi aizlidojuši...

30. Augusts 2004, 13:06

Starp citu, cik lielus skaļruņus var ielikt W124 priekšējā panelī?

30. Augusts 2004, 13:07

SuperZigis :: iesaku silti pa maģu tēmām griezties YOTAaa... man dzekam arī bija līdzīga problēma.. tipa visas tumbas sajauktas vietām, maģim ja uzgriež fading rear tad skan labā puse un čarkst vēl. karo4e yotaa pa 3 vai 5 ls visu paartīs, sataisīs un smuki sastiprinās un viss būs kulē :)

30. Augusts 2004, 13:08

offtopic:

ui, tur stipri lielus gan nevarēja...un nevajag ar.....labāk pārtaisi priekšējās durvis(tur, kur kabatiņa)- tas maksā 25 Ls par durvi, iebāz tur tad normālus skaļruņus un augšā stoikās var iemontēt pīkstuļus......

30. Augusts 2004, 13:09

[user]4328|endr4|[/user]SuperZigis :: iesaku silti pa maģu tēmām griezties YOTAaa... man dzekam arī bija līdzīga problēma.. tipa visas tumbas sajauktas vietām, maģim ja uzgriež fading rear tad skan labā puse un čarkst vēl. karo4e yotaa pa 3 vai 5 ls visu paartīs, sataisīs un smuki sastiprinās un viss būs kulē :)

Paldies! 3-5 Ls saki??? hm, nu tad jau būs jāpiebrauc......
Publicēt atbildi