Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 41 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Priekšējās tumbas.
AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2007, 23:57 
Lietotāja avatārs
Tātad situācija tāda, ka mainu priekšējās tumbas savam 300CE. Problēma rodās jautājumā, kur lai dabūn 12cm skaļruņus, jo kaut kāds standarts ir 13cm, bet tas ir biku pa lielu, jo neko nepārbūvēju - tikai orģinālajās vietās. Varbūt kāds ir iemānijis tur 13cm, bez jaukšanās. Un vēl labs jautājums - Kā lai to skaļruni piestiprina, jo orģināli viņš turās uz speciālām cemmītēm, bet citiem skaļruņiem ir cita konstrukcija un viņas neder:( Bet urbi, lai izurbtu skrūvēm vietu, tur nevar dabūt, jo priekšējais stikls traucē... Varbūt kāds man var palīdzēt ar ieteikumiem, pieredzi???

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2007, 00:04 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Aprīlis 2006, 23:07
Atbildes: 526
Atrašanās vietas: somewhere in EU
interesnaja tema, dumaju etim v budushem znatsja. Ne ploho bilobi uznatj tozhe chto i kak .. :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2007, 00:11 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Janvāris 2007, 18:41
Atbildes: 1158
Atrašanās vietas: Jēkabpils, Rīga
Mašīna: W211 E320CDI

iecheko te tumbas - http://www.euroshop.lv/auto_audio_video/
manupraat liela izveele

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2007, 00:16 
Lietotāja avatārs
Izvēle tur ir milzīga, tikai problēmas ir ar to ka liela daļa tumbu tur nav pieejamas reāli, un otrs, kas mani vairāk satrauc ir tas, ka tur arī nav 12cm izmēra skaļruņu :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2007, 00:21 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Aprīlis 2006, 23:07
Atbildes: 526
Atrašanās vietas: somewhere in EU
Citēt:
[user]195004|Kidmaster|[/user]Izvēle tur ir milzīga, tikai problēmas ir ar to ka liela daļa tumbu tur nav pieejamas reāli, un otrs, kas mani vairāk satrauc ir tas, ka tur arī nav 12cm izmēra skaļruņu :?

a ti neznajesh, nazad realjno chto nitj sereznoje postavitj , bez vsakih modov? :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2007, 00:34 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Decembris 2006, 13:57
Atbildes: 2784
Atrašanās vietas: LV, Vlm.
Man bija tāds topikss..palasi tur ir k-kas raxtīts!

http://www.mbclub.lv/board/?parentid=65&id=212272#last

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2007, 00:44 
Lietotāja avatārs
Nu šodien biju Sportechaa, un mani tur apbēdināja :cry: Karoc izrunājāmies ar to chali, un beigās sanāca tā - vai nu liec 500Ls uz augšu, un taisi nopietnu un kvalitatīvu mūziku(cena bez paša maģa), vai arī nepārtaisi neko, ieliec tikai normālākas tumbas vecajās vietās un skanēs bišku labāk :)
Nu nezinu cik tas pagaidām viss ir reāli, bet nu man štuks ir priekšā ielikt 12cm skaļruņus (nu ne pa 10Ls), aizmugurē kvalitatīvus 13cm skaļruņus, un ziedot vienas puses aizmugurējo beņķi, lai smuki tur iestādītu subu (ne īpaši lielu), cik pēc konsultācijām sapratu, šāds meistarojums protams nebūs nekāds ūber krutais un nenormāli kvalitatīvais, bet nu 10reiz labāk par orģinālo toč skanēšot :D
Nu un projekta orientējošās izmaksas
50Ls priekša
60Ls aizmugure
120Ls subs
20Ls vadi
=250Ls
Nu nezinu, domājams, ka būs OK :)
Protams zinu, ka normāli čaļi mani biš nesapratīs, bet nu situācija tāda, ka negribu neko jaukt un mainīt plauktus, atvadīties no elektriskā aizkara, podgolovnjikiem utt. Ja nu vienīgi alternatīva ir priekšējās durvīs likt podiumus.
Es uzdrošināšos ekspermentēt, pēcāk varēs diskutēt, kā labāk, bija vai nebija vērts :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2007, 00:48 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]203592|the_jok3rz|[/user]Man bija tāds topikss..palasi tur ir k-kas raxtīts!

http://www.mbclub.lv/board/?parentid=65&id=212272#last

Nu jā es jau ar tur piedalījos diskusijā, darīju jau šito vienai QP, bet blin nezināju, ka tai jau bija upgridotas tās skaļruņu vietas, un tajā es toreiz ieliku 13neices bez problēmām, bet manai tagadējai tur neviens pirkstus nav bāzis, un izskatās biku čābīgāk :D
Ja nav noslēpums, Tev izdevās?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2007, 00:55 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...neatceros kaa izskataas kupejas standart vietas tachu kaadeel negribi teiksim ielikt 2 komponentes(protams buuveejot podiumus) un subu ...bez taam13 aizmuguree`...starpcitu kur ta ir taa aizmugure???

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2007, 00:57 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...un veel tajaa tavaa sarakstaa nav pakoshanas !!??

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 41 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012