Publicēt atbildi

Dzinēja uzlabošana !

08. Jūlijs 2014, 00:13

Kāds vsp šajā forumā mb ceļ motoru augšā vai tik ripinās ar stock un priecājas ?
Reāli nav kam pajautāt visi apkārt man ir audi un bmw fanati ?

Re: Dzinēja uzlabošana !

08. Jūlijs 2014, 01:23

no sākuma iepazīstini ar savu auto.. kāds motors, kāds modelis utt :)

08. Jūlijs 2014, 10:07

Tā kā man pašam nepatīk rokas bāzt dubļos un eļļā, tad pērku uzreiz tūnētus, bet to uzlabošana jau vairs nav nopietns pasākums, ja vien negribas motoru bieži vērt vaļā. Man tomēr ar auto jābrauc, nevaru mēnešiem garāžā turēt.

08. Jūlijs 2014, 10:39

Varu padalīties ar savu pieredzi 102 motora "modificēšanā," ja interesē tieši tāds. Ar 103 motoru principā tas pats.

11. Jūlijs 2014, 12:21

Mizx rakstīja:Tā kā man pašam nepatīk rokas bāzt dubļos un eļļā, tad pērku uzreiz tūnētus, bet to uzlabošana jau vairs nav nopietns pasākums, ja vien negribas motoru bieži vērt vaļā. Man tomēr ar auto jābrauc, nevaru mēnešiem garāžā turēt.

Nedaudz iedomīgi un nevietā .....

11. Jūlijs 2014, 12:25

kimyo rakstīja:Kāds vsp šajā forumā mb ceļ motoru augšā vai tik ripinās ar stock un priecājas ?
Reāli nav kam pajautāt visi apkārt man ir audi un bmw fanati ?

Ko tu biji domājis ar motora pacelšanu- CDI čipošanu vai reālu motoru pārbūvi ? Jāatzīst gan, ka daudzi, kas krāmējas ar MB motoriem, ir spējuši secināt, ka šāda MB motoru tuninga iespējas, salīdzinot ar kaut vai BMW, ir daudz dārgākas , līdz ar to arī to tūnētāju ir daudz mazāk.

Krāmējas un ķīmiķo kko tādi juzeri kā Bpa4, Pastnieks.

11. Jūlijs 2014, 16:36

Misters X rakstīja:
Mizx rakstīja:Tā kā man pašam nepatīk rokas bāzt dubļos un eļļā, tad pērku uzreiz tūnētus, bet to uzlabošana jau vairs nav nopietns pasākums, ja vien negribas motoru bieži vērt vaļā. Man tomēr ar auto jābrauc, nevaru mēnešiem garāžā turēt.

Nesapratu Tavu komentāru. Varbūt tas ir nevietā? Jautājums ir vispārīgs, par tūningu. Ar stock nevizinos, bet pētu ko ar motoriem dara uzņēmumi ar vārdu — tas ir tūnings. Šajos jautājumos mēs te divi ar NormundsK kaut ko zinām, citiem laikam būtu mazāk ko teikt. Tā kā tas nav stock, tad komentārs ir vietā, jo par to jautā. Tie, kas paši ar vīli lien iekšā motorā ir vēl cita grupa. Bet arī viņu nemaz ielās nav daudz, daļa tikai teorētiski kaut ko garāžās dara, ko atrādīt kustībā ielas versijā, ne trasei, ir reti kuram. Mīlulītis pareizi komentēja.

P.S. Tikai programmas nomaiņu īsti par tūningu neuzskatu, tā neprasa lielu piepūli un zināšanas uzlikt gatavu kaut kur uztaisītu. Tādas darbības mūsdienās ir ikdiena pat virtuves kombainam.

28. Jūlijs 2014, 12:24

Mizx rakstīja:
Misters X rakstīja:

Nesapratu Tavu komentāru. Varbūt tas ir nevietā? Jautājums ir vispārīgs, par tūningu. Ar stock nevizinos, bet pētu ko ar motoriem dara uzņēmumi ar vārdu — tas ir tūnings. Šajos jautājumos mēs te divi ar NormundsK kaut ko zinām, citiem laikam būtu mazāk ko teikt. Tā kā tas nav stock, tad komentārs ir vietā, jo par to jautā. Tie, kas paši ar vīli lien iekšā motorā ir vēl cita grupa. Bet arī viņu nemaz ielās nav daudz, daļa tikai teorētiski kaut ko garāžās dara, ko atrādīt kustībā ielas versijā, ne trasei, ir reti kuram. Mīlulītis pareizi komentēja.

P.S. Tikai programmas nomaiņu īsti par tūningu neuzskatu, tā neprasa lielu piepūli un zināšanas uzlikt gatavu kaut kur uztaisītu. Tādas darbības mūsdienās ir ikdiena pat virtuves kombainam.

Tu viszinošais kapēc mani nobanoji ???? kurš te runā par gatavas mapes uzlikšanu uz ecu ,iet runa par ecu mapes koriģēšanu un par motora elementu saderibu ,ka piemeram kadas sprauslas var uzbāst no ta un šitā ! vag grupai tas ir vnk un katrs vofčiks garāžā mauc virsu vnt 20 un 140 sprauslas un tad dumo laimigs .
Mana intrese bija tāda kādas sprauslas var iebāst 2.2cdi motora un tā ,un ar to pašu Ecu koriģēšanu -kads ir meiginajis kaut ko dari ar ecuEdit v1.2.0.29a ???

28. Jūlijs 2014, 13:22

Kimyo? Tu biji nobanots? :O

28. Jūlijs 2014, 14:10

Jam laikam biju :D lidz 27 datumam :D
Kads izmanto kwp2000 plus fleseri ????? protams nekads krutais nav mega :D
Publicēt atbildi