Switch to full style
Publicēt atbildi

mašīnas aplīmēšana

15. Maijs 2012, 22:12

sweiki velejos uzinat cik izmaksatu masinas aplimesana ar plevi man ir MB 300 kupeja
cik vispar daudz pleves vajag
un cik izmaksa darbs
varbut varat ieteikt kada labak krasa piestavetu sadai masinai, paslaik vina ir melna

masinas aplimesana

15. Maijs 2012, 22:19

A nafig aplīmēt? Manuprāt, labāk nokrāsot smukā metālikā tai pašā melnā vai ar kādu citu piejaukumu...un nākotnē ja nu vēlēsies pārdot būs lielāka iespēja.

masinas aplimesana

15. Maijs 2012, 23:19

Tas jau jautājums ne šeit, bet pie līmētājiem, jo izmaksas būs no maz, līdz loti daudz, plēvju cenas taču atškiras reizēs. Bet principā senāk lētāk aplīmēt bija Vācijā, 800 EUR par visu auto (E-klase) ar visu jaukšanu. Tagad cenas nezinu ne tur, ne te.

masinas aplimesana

15. Maijs 2012, 23:35

Uz šādu mašīnu jārēķinas uz 12-18m2. Dažādi līmētāji sauc atšķirīgus apjomus, laikam no tehnikas un pašas plēves atkarīgs. Tā ka meklē plēvju cenas un rēķini.
Par darbu arī prasa visdažādākās cenas, dzirdēts no 200-450Ls par auto.

masinas aplimesana

15. Maijs 2012, 23:55

Vienīgā jēga no aplīmešanas ir nestandarta tonis ko nevar iegūt krāsojot.. par piemēru melns matēts(esmu gan redzējis w124 sedanu, bet izskatījās pēc kakas), balts matēts(pieļauju ka balts kurš nespīd un izskatās pēc keramikas piestāvētu) un protams visi spīdīgie un struktūras plēves...
ar labas kvalitātes materiālu izmaksas +/- 1:1 ar krāsošanu(standarta toņi).

Kņigu čital.. pašam šāds -> Attēls

masinas aplimesana

16. Maijs 2012, 01:41

Var jau nokrāsot jebkādu matētu, bet tas ir daudz dārgāk, jo kļūdas nav labojamas, nav izpulējamas — darbs ekskluzīvāks. Plēvēm vienmēr palik mazs spīdums leņķos, matēti krāsotu pēc tā var atšķirt, ka nekur nekas nemazliet neatspīd. Līmēšana ir lētais risinājums. Te krāsots, tikai ielikts krietnos prožektoros:
Attēls
Attēls
Attēls

Brabus rūpnīcā bija balts matēts Smart, to pat ar rokām nedrīkstēja aiztikt, jo tas krāsojums neesot mazgājams, ja nosmērē, tad jāpārkrāso. Nepraktiski, toties ekskluzīvi. Savā ziņā tas, protams, ir absurds — mašīna, ko nedrīkst mazgāt, bet bagātiem visādi klikšķi gadās.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 16. Maijs 2012, 01:51, kopā labots 1 reizi.

masinas aplimesana

16. Maijs 2012, 06:45

skaidrs man doma varbut ir uz glancetajam plevem jo tas izcelas diezgan smuki
doma bija uz zelta vai hrometo, kadas atsauksmes par tadam

masinas aplimesana

16. Maijs 2012, 06:45

skaidrs man doma varbut ir uz glancetajam plevem jo tas izcelas diezgan smuki
doma bija uz zelta vai hrometo, kadas atsauksmes par tadam

masinas aplimesana

16. Maijs 2012, 09:26

Mizx, nu gan lej.. pirms trim gadiem kad meklēju kautvienu nokrāsotu melnu matētu kurš nespīdētu - neatradu :)

masinas aplimesana

16. Maijs 2012, 10:20

www.bldizains.lv zvani-visu pastāstīsim! ;)
Publicēt atbildi