08. Jūlijs 2014, 00:13
08. Jūlijs 2014, 01:23
08. Jūlijs 2014, 10:07
08. Jūlijs 2014, 10:39
11. Jūlijs 2014, 12:21
Mizx rakstīja:Tā kā man pašam nepatīk rokas bāzt dubļos un eļļā, tad pērku uzreiz tūnētus, bet to uzlabošana jau vairs nav nopietns pasākums, ja vien negribas motoru bieži vērt vaļā. Man tomēr ar auto jābrauc, nevaru mēnešiem garāžā turēt.
11. Jūlijs 2014, 12:25
kimyo rakstīja:Kāds vsp šajā forumā mb ceļ motoru augšā vai tik ripinās ar stock un priecājas ?
Reāli nav kam pajautāt visi apkārt man ir audi un bmw fanati ?
11. Jūlijs 2014, 16:36
Misters X rakstīja:Mizx rakstīja:Tā kā man pašam nepatīk rokas bāzt dubļos un eļļā, tad pērku uzreiz tūnētus, bet to uzlabošana jau vairs nav nopietns pasākums, ja vien negribas motoru bieži vērt vaļā. Man tomēr ar auto jābrauc, nevaru mēnešiem garāžā turēt.
Nedaudz iedomīgi un nevietā .....
28. Jūlijs 2014, 12:24
Mizx rakstīja:Misters X rakstīja:Mizx rakstīja:Tā kā man pašam nepatīk rokas bāzt dubļos un eļļā, tad pērku uzreiz tūnētus, bet to uzlabošana jau vairs nav nopietns pasākums, ja vien negribas motoru bieži vērt vaļā. Man tomēr ar auto jābrauc, nevaru mēnešiem garāžā turēt.
Nedaudz iedomīgi un nevietā .....
Nesapratu Tavu komentāru. Varbūt tas ir nevietā? Jautājums ir vispārīgs, par tūningu. Ar stock nevizinos, bet pētu ko ar motoriem dara uzņēmumi ar vārdu — tas ir tūnings. Šajos jautājumos mēs te divi ar NormundsK kaut ko zinām, citiem laikam būtu mazāk ko teikt. Tā kā tas nav stock, tad komentārs ir vietā, jo par to jautā. Tie, kas paši ar vīli lien iekšā motorā ir vēl cita grupa. Bet arī viņu nemaz ielās nav daudz, daļa tikai teorētiski kaut ko garāžās dara, ko atrādīt kustībā ielas versijā, ne trasei, ir reti kuram. Mīlulītis pareizi komentēja.
P.S. Tikai programmas nomaiņu īsti par tūningu neuzskatu, tā neprasa lielu piepūli un zināšanas uzlikt gatavu kaut kur uztaisītu. Tādas darbības mūsdienās ir ikdiena pat virtuves kombainam.
28. Jūlijs 2014, 13:22
28. Jūlijs 2014, 14:10
lidz 27 datumam