Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 4 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: CLS W218 Atsauksmes
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2020, 14:24 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Oktobris 2020, 14:16
Atbildes: 2
Mašīna: VW Passat R Line
Sveiki,

Pienācis laiks nomainīt auto un šoreiz lēmums ir nosvēries uz tieši auto klases maiņu, gribās ko lepnāku un esmu apstājies pie X218. Ir iepaticies tieši shooting brake un skatos cenas salīdzinoši adekvātas vai pat labas ņemot vērā konkrētā auto starta cenu. Uz testu arī esmu bijis, viss patika.
Visādi forumi ir izrakāti, bet tādu konkrētu pieredzes, gudrības stāstu neatradu, drīzāk jau nemācēju atrast. Tad nu jautājums vai ir kādas atsauksmes par šo auto? Interesē 2014+ 350 cdi, varbūt nepareiza izvēle?

Paldies jau iepriekš.

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: CLS W218 Atsauksmes
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Oktobris 2020, 11:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Sveiks, laba izvēle!

Ja forumos neatrodi kaudzi ar sliktu pieredzi, tad tas jau ir labi, tas nozīmē, ka nav daudz negāciju vai sliktas pieredzes :hvz:

SB modelis ir diezgan rets, tas arī varētu būt iemesls, kāpēc maz info. CLS, ja pareizi atceros, ir viena baze ar E klasi, bet dārgakais moments ir, ja jātaisa virsbūve, tur ir viss savs un maksā daudz. Bet, pieņemu, ka neviens jau parasti neplāno sist savus auto utt.

350 CDI ir plaši izplatīts motors, tur nevajadzetu būt nekādiem jokiem, ja vien tas auto nav "Rumbulnieks" ar neskaidru vēsturi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Oktobris 2020, 15:33 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Oktobris 2020, 14:16
Atbildes: 2
Mašīna: VW Passat R Line
Misters X rakstīja:
Sveiks, laba izvēle!

Ja forumos neatrodi kaudzi ar sliktu pieredzi, tad tas jau ir labi, tas nozīmē, ka nav daudz negāciju vai sliktas pieredzes :hvz:

SB modelis ir diezgan rets, tas arī varētu būt iemesls, kāpēc maz info. CLS, ja pareizi atceros, ir viena baze ar E klasi, bet dārgakais moments ir, ja jātaisa virsbūve, tur ir viss savs un maksā daudz. Bet, pieņemu, ka neviens jau parasti neplāno sist savus auto utt.

350 CDI ir plaši izplatīts motors, tur nevajadzetu būt nekādiem jokiem, ja vien tas auto nav "Rumbulnieks" ar neskaidru vēsturi.

Paldies, esmu pats arī turpinājies rakties un lielos vilcienos bēdu nekādu lielo nav ar šiem auto. Ja kādam ir kādi pieredzes stāsti tad lūdzu turpināt dalīties. Es gan laikam jau esmu izlēmis un varbūt kādreiz padalīšos ja būs ko teikt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Oktobris 2020, 10:41 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Veiksmi iegādē! :rox:

Uz augšu